transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-02-2024 4.5785 lei 4.9686 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-12-2015

Preturile solicitate de proprietari pentru apartamentele din centrul si nordul Bucurestiului continua sa creasca

Preturile solicitate de proprietari pentru apartamentele din centrul si nordul Bucurestiului continua sa creasca

Preturile solicitate de proprietari pentru apartamentele din centrul, semicentrul si nordul Capitalei au crescut cu 1,47% în luna noiembrie fată de octombrie, în vreme ce preturile solicitate de proprietari pentru apartamentele din est, sud si vest au scăzut usor, conform unei analize HomeFinders.

Proprietarii apartamentelor din centrul, semicentrul si nordul Bucurestiului au solicitat, astfel, un pret mediu de 69.000 de euro în noiembrie, cu 1.000 de euro mai mare decât în luna precedentă. De partea cealaltă, preturile medii solicitate pentru apartamentele din zonele de est, sud si vest au scăzut usor, de la 51.479 de euro la 51.200 de euro.

Pe tipuri de apartamente, cele de două camere, situate în zona de centru-nord, au înregistrat din nou o crestere a preturilor solicitate, de 1,75%, comparativ cu luna octombrie. Aici, pretul mediu se ridică la 58.000 de euro. Acelasi tip de apartament, din estul, vestul sau sudul Capitalei, are un pret mediu solicitat de 45.000 de euro, o valoare cu 4,65% mai mare decât în octombrie.Dacă în luna octombrie, apartamentele de trei camere din zonele centrale si de nord ale Capitalei s-au depreciat, în noiembrie, acestea au cunoscut o apreciere de 5,33%. Proprietarii acestor tipuri de locuinte solicită acum un pret mediu de 79.000 de euro. În schimb, apartamentele de trei camere din estul, sudul si vestul Bucurestiului sunt singurele care au avut în noiembrie aceeasi valoare medie solicitată în urmă cu o lună: 59.900 de euro.

Preturile solicitate pentru apartamentele cu patru camere au evoluat diferit în noiembrie, pe ambele segmente de piată, atât fată de celelalte tipuri de apartamente, cât si fată de luna anterioară. Valorile medii ale apartamentelor din centrul, semicentrul si nordul Capitalei au scăzut cu 4,54%, la 105.000 de euro. În zonele de est, sud si vest, scăderea a fost de 2,09%, iar pretul mediu se situează în jurul valorii de 70.000 de euro.

În ceea ce priveste numărul de apartamente de două, trei sau patru camere disponibile la revânzare în luna noiembrie, acesta a crescut cu 14,42%, comparativ cu octombrie. Apartamentele de două camere detin în continuare cea mai mare pondere din totalul de oferte disponibile la revânzare: 45,67%. La polul opus se află apartamentele de patru camere, pentru care au fost scoase pe piată oferte într-un număr mai mic decât în octombrie: 188.

HomeFinders este prima companie de consultantă imobiliară dedicată exclusiv cumpărătorilor. Fondată în 2011, firma reuneste o echipă de 15 consultanti specializati în cele mai importante zone rezidentiale ale Bucurestiului. HomeFinders propune un model de consultantă imobiliară în premieră în România, de unică reprezentare, si îsi asistă clientii de-a lungul întregului proces de achizitie a unei locuinte în cele mai bune conditii posibile.

Prin intermediul unei platforme online integrate, compania oferă acces la toate ofertele rezidentiale disponibile în Bucuresti, precum si la detalii despre acestea, previzionări online, analize si statistici. De la înfiintare, HomeFinders a asistat achizitii de o valoare totală de peste 30 de milioane de euro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Cum sa castigi bani de acasa! Ocazia pe care trebuie sa o fructifici imediat: un curs online si gratuit care te invata simplu si repede cum sa castigi bani de acasa! Inveti totul pas cu pas, GRATUIT, in lectii care iti explica foarte clar cum sa castigi bani de acasa! Cere acum mai multe informatii la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar