transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-07-2019

Principalele motive pentru care este bine sa investesti in apartamente

Principalele motive pentru care este bine sa investesti in apartamente

Dobanzile la depozitele in lei au mai crescut in ultimele luni, insa cele la depozite in euro si dolari au valori nesemnificative in continuare. Populatia cauta asadar metode alternative de economisire cu randament cat mai bun. Fondurile de investitii, obligatiunile si actiunile raman variante interesante, insa gradul de risc este ceva mai mare decat cel al depozitelor. Se vorbeste tot mai des despre o posibila noua criza financiara ce ar putea lovi pietele globale in curand, dupa cresteri sustinute, astfel ca volatilitatea ar putea fi ridicata in viitorul nu prea indepartat.

O varianta foarte tentanta de economisire - investitie este in prezent achizitionarea de proprietati imobiliare. Cea mai buna varianta este alegerea de apartamente si garsoniere, cu valori de pana in 100.000 - 150.000 de euro / proprietate. Apartamentele care nu ajung in zona de lux din punct de vedere al preturilor sunt usor de vandut pe piata, deci oricand este necesar proprietarul va putea trece destul de rapid pe cash. In plus, fiind apartamente care se adreseaza unei categorii largi, pretul de vanzare va fi unul usor de dictat de catre piata, chiar si in conditiile in care se doreste vanzarea in termen scurt, fara asteptare indelungata.

Unde sa investesti in imobiliare?


Cei care au sume mai mari de bani pot cumpara mai multe apartamente, impartind astfel investitia.

Se pot achizitiona apartamente in zone diferite din oras sau chiar in orase diferite. O idee excelenta este sa cumperi apartamente in Bucuresti si in orasele mari, acolo unde economia este efervescenta si cererea de proprietati de vanzare cu siguranta va fi mare si in viitor. Se poate merge si spre apartamente nou construite, profitandu-se inclusiv de TVA-ul de 5%, o facilitate disponibila in prezent chiar si pentru cei care au mai achizitionat in trecut proprietati imobiliare noi.

Preturile la apartamente au o valoare ce inregistreaza de obicei oscilatii destul de reduse. Daca se investeste pe termen lung, riscurile sunt minime chiar si in caz de criza pe piata - pur si simplu pastrezi proprietatea pana cand, peste ani, valorile vor reveni spre cote mai ridicate. Veniturile populatiei au tot crescut in ultimii ani si trendul este similar si pentru anii urmatori. Creditarea prinde avant, statul incurajeaza creditarea (programe gen Prima Casa), dobanzarile la creditele ipotecare sunt mici. Se tot construieste pe zona rezidentiala a pietei de real estate, cel mai probabil preturile nu vor scadea in anii viitori, ba chiar ar mai putea creste.

Un alt motiv consistent pentru care este bine sa investesti in apartamente: ai un venit constant din inchirierea proprietatilor. Poti obtine in jur de 5% randament anual in cazul inchirierii clasice si chiar 10% daca inchiriezi in regim hotelier. Pentru a investi cat mai inteligent in apartamente, cauta anunturi cu apartamente de vanzare alaturi de un consultant imobiliar. Poti de exemplu sa contactezi o agentie imobiliara precum agentia imobiliara Realkom. Nu orice apartament cumparat este o investitie la fel de buna, ai nevoie sa alegi inspirat pentru a te bucura de conditii cat mai bune de profit pe termen scurt, mediu si lung.Castigi astfel atat din consolidarea investitiei (preturi in urcare), cat si din utilizarea proprietatii (inchiriere in scop rezidential sau chiar comercial, daca este un apartament situat la parter).

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar