transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-09-2015

Prologis a anuntat incheierea unui acord definitiv pentru Prologis Park Bucharest A1

Prologis a anuntat incheierea unui acord definitiv pentru Prologis Park Bucharest A1

Prologis, Inc., lider mondial în detinerea de spatii industriale, a anuntat încheierea unui acord definitiv prin care CTP va achizitiona Prologis Park Bucharest A1 din România. Acest acord obligatoriu se supune conditiilor de încheiere uzuale.

Dezvoltate în 2007 si 2008, cele patru clădiri ale parcului ocupă un spatiu industrial de Clasă A de 107.770 metri pătrati. Fiecare clădire a obtinut Certificatul de Performantă Energetică cu calificativul „A”. Parcul, care include si 36,4 hectare de teren pentru o posibilă dezvoltare, este situat de-a lungul autostrăzii Bucuresti - Pitesti, principala autostradă din România care face legătura între estul si vestul tării, si la aproximativ 23 de kilometri vest de centrul Bucurestiului. Este singurul parc dezvoltat de Prologis în România. 

Ben Bannatyne, managing director, regional head, Prologis Central and Eastern Europe. “Această tranzactie este în conformitate cu strategia noastră de investitii de aliniere a portofoliului nostru la pietele globale. După finalizarea acestei tranzactii, Prologis va iesi de pe piata din România”.Remon Vos, CTP CEP. “CTP se concentrează pe pietele din Europa Centrală si si-a extins recent numărul de proiecte în România, în special pentru a satisface clientii existenti. CTP construieste spatii industriale dedicate companiilor de productie, iar portofoliul său va însuma 3 milioane de metri pătrati până la finalul anului.”

Prologis a fost reprezentată de agentia imobiliară JLL.

Având o implicare activă în cinci tări din regiunea CEE si un portofoliu care totalizează 4,3 milioane metri pătrati, Prologis este principalul operator de clădiri de distributie din Europa Centrală si de Est (date valabile la 30 iunie 2015).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar