transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-02-2014

Prologis raporteaza rezultatele activitatii de inchiriere in 2013 in Europa Centrala si de Est

Prologis raporteaza rezultatele activitatii de inchiriere in 2013 in Europa Centrala si de Est

Prologis, Inc., lider mondial în detinerea, operarea si dezvoltarea de spatii industriale, a anuntat astăzi că a închiriat 1,15 milioane de metri pătrati de spatii de distributie industriale în Europa Centrală si de Est (ECE) în 2013.

Prologis a reînnoit contracte de închiriere pentru un total de 595.000 de metri pătrati si a semnat noi contracte de închiriere pentru un total de peste 363.000 de metri pătrati. Rata de ocupare a Prologis în ECE era de 89.5% la 31 Dec. 2013.

În 2013 Prologis în ECE a început constructia a trei noi spatii care totalizează 75.300 de metri pătrati, inclusiv primul spatiu speculativ din 2009 în Cehia – închiriat integral în primele două luni de constructie – un spatiu de 17.800 de metri pătrati în Prologis Park Wrocław V pentru Neonet si un spatiu de 7.000 de metri pătrati în Prologis Park Janki pentru ROHLIG SUUS Logistics. Un spatiu BTS de 13.900 de metri pătrati pentru TOMRA în Slovacia se află în etapa de pre-constructie.Ben Bannatyne, Director General, Prologis Europa Centrală si de Est, a declarat: “Cu activitatea de închiriere în 2013 totalizând peste un milion de metri pătrati, împreună cu trei noi spatii build-to-suit si o revenire chibzuită la dezvoltarea speculativă, începem 2014 cu perspective pozitive.

“Ne vom concentra în continuare pe cresterea ratei de ocupare în cadrul portofoliului actual, precum si monetizarea băncii funciare existente pe pietele principale, precum Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria si România, în conformitate cu strategia de investitii.”

Prologis a lichidat două parcele de teren de aproape 31 de hectare în total; 17,4 hectare în orasul ceh Breclav si 13,5 hectare în orasul polonez Wrocław.

BREAAM, principala metodă de proiectare si evaluare pentru clădirile durabile din lume, a certificat cinci spatii Prologis, cu calificativul ‘bun’ din punct de vedere al performantei de mediu:

Clădirea 2 în Prologis Park Wrocław V
Clădirea 3 în Prologis Park Wrocław V
Anexa clădirii 3 în Prologis Park Janki
Clădirea 7 în Prologis Park Prague Jirny
Clădirea 7 în Prologis Park Bratislava

Pe 17 mai, angajatii Prologis din Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria si România – împreună cu colegii din 16 alte tări din lume – au contribuit 7.000 de ore de muncă în total în proiecte caritabile în cadrul primului eveniment global ‘IMPACT Day’ desfăsurat de companie. Prologis este în continuare activă în domeniul CSR si a fost votată recent printre primele “100 de corporatii durabile din lume” pentru al saselea an consecutiv.

Datorită implicării active în cinci tări ECE (Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia si România) si cu un portofoliu de peste 3,6 milioane de metri pătrati în total, Prologis este lider mondial în detinerea de spatii de distributie în Europa Centrală si de Est (la 31 decembrie 2013).

Prologis, Inc., este lider mondial în detinerea, operarea si dezvoltarea de spatii industriale, concentrat pe pietele globale si regionale din America, Europa si Asia. La 31 decembrie 2013, Prologis detinea sau avea investitii, integral sau prin co-investitii, în proprietăti si proiecte de dezvoltare estimate în total la aproximativ 52,9 milioane de metri pătrati în 21 de tări. Compania închiriază spatii de distributie moderne unui număr de peste 4.500 de clienti, care includ furnizori terti de servicii logistice, companii de transport, retaileri, producători si alte companii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Kaley
Your little boy is so precious, and I always like seeing him in your pht.7soI̵o;m flattered that I have such a nice audience. Please tell him that I’m afraid of bugs, príliš… if I see one I scream and wake up the dog. Hugs Nelson, hope all is well. : )
Jovita
Great information This is mcfaiginent. The checked out this particularly gratification therefore we are astonished. We are precisely curious about one of these circumstances. So we appreciate going up on your input, and value your precious time in this. Please keep edit
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar