transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-12-2013

Reff & Asociatii a asistat New Europe Property Investments in achizitia City Park Constanta

Reff & Asociatii a asistat New Europe Property Investments in achizitia City Park Constanta

Reff & Asociatii, societate de avocati membra Deloitte Legal, a asistat New Europe Property Investments (NEPI) in achizitia City Park Constanta, centrul comercial dezvoltat de Neocity si finantat de Eurobank (Bancpost) si National Bank of Greece (Banca Romaneasca). Tranzactia, care este cea mai mare pe piata imobiliara in 2013, a implicat un proces complex de verificari si evaluari juridice, structurare, redactare si negociere a unei documentatii contractuale ample.  Avocatii Reff & Asociatii, coordonati de Partener Alexandru Reff si Managing Associate Ruxandra Macelaru, au lucrat in stransa cooperare cu colegii lor din Deloitte Tax, care au asigurat asistenta fiscala pentru cumparator.

„Este o noua implinire a echipei noastre de Property M&A care ne consolideaza reputatia ca unul dintre liderii incontestabili in aceasta arie de practica.  Am mobilizat o echipa numeroasa de avocati specializati si experimentati in acest gen de tranzactii, accesul la un capital uman cu asemenea profesionalism si dedicatie fiind principalul nostru atu. Suntem recunoscatori fata NEPI care continua sa ne investeasca cu increderea lor, ceea ce, pentru cine cunoaste rigoarea si exigenta cu care NEPI abordeaza fiecare proiect, este o foarte onoranta validare a performantelor noastre. Sunt mandru de echipa noastra, care fara indoiala poate gestiona, mai ales in aceasta arie de practica, un proiect oricat de complex si de solicitant, atat ca know-how cat si ca volum de munca.”, a declarat Alexandru Reff.

„Satisfactia finalizarii tranzactiei este cu atat mai mare cu cat procesul a fost unul complex, existand mai multe aspecte juridice atipice si provocatoare.

Colaborarea exemplara cu colegii din practica de servicii fiscale din cadrul Deloitte si avocatii de la Firon Bar Nir (ce au oferit asistenta juridica grupului Neocity) a determinat incheierea tranzactiei cu succes. Sunt extrem de onorata ca am putut lua parte la ceea ce ar trebui sa fie tranzactia anului in domeniul imobiliar.”, a completat Ruxandra Macelaru.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar