transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-01-2015

Regatta a inchiriat Vila Capo, cea mai frumoasa si premiata casa din Bucuresti

Regatta a inchiriat Vila Capo, cea mai frumoasa si premiata casa din Bucuresti

La scurt timp după restaurare, Vila Capo, câstigătoarea proiectului socio-cultural al Anualei de Arhitectură face obiectul celei mai importante tranzactii de închiriere din segmentul rezidential.

Legislatia română protejează casele clasate monument istoric, impunând păstrarea si consolidarea constructiei si interzicând interventii în arhitectura lor. Singurul compromis apare doar în situatia unui grad al degradării al constructiei din care dacă doar fatada mai poate fi salvată, caz în care solutia vine prin integrarea sa într-o nouă clădirii.

Sub imperiul acestor norme, arhitectul Marius Kuibus a conferit o nouă identitate Vilei Capo, clădirea impunându-se printr-un echilibru ingenios al elegantei cu functionalitatea. Planurile lui Marius Kuibus presupuneau integrarea discretă - menită a se armoniza cu fatada ce se distingea prin elemente Art Deco si Neoclasice- a unei extensii de două etaje.

Viziunea sa a fost distinsă cu premiul dedicat proiectele socio-culturale de către Anuala de Arhitectură.

Atributele obiective definite de suprafată, capacitate si facilităti si exceptionalele beneficii de concectivitate, imagine si discretie oferite de amplasare au convins o firmă de software spre încheierea celei mai importante tranzactii imobiliare din segmentul vilelor istorice.

Acordul intermediat de către Regatta Real Estate Company poate fi privit inclusiv ca o referintă în contractele de închiriere de spatii de birouri, evidentiind în fata companiilor si a altor entităti juridice precum cabinetele din profesii liberale avantajele unei astfel de locatii. Dacă pentru această clasă de clienti alternativa caselor de patrimoniu era justificată în special de sublinierea prin valoarea culturală a locatiei a prestigiului de brand prin care se recomandă proiectul sau echipa, Vila Capo reprezintă un exemplu puternic de recoversie focalizată a unui edificiu istoric, corpurile adăugate, noua compartimentare si facilitătile ce includ săli de conferintă, lifturi panoramice si dotări technice actuale confirmând destinatia strictă de spatiu de birouri."Tranzactia este elocventă pentru posibilitatea si gradul de recuperare a investitiei în procedurile de consolidare si restaurare a clădirilor din patrimoniul cultural. Cea mai sigură si mai inspirată modalitate de valorificare a acestor edificii ca active investitionale se impune a fi exploatarea prin închiriere ca sedii de birouri, decizie ce are ca finalităti atât asigurarea conservării pe termen mediu si lung a patrimoniului arhitectonic, mentinerea sigurantei si elegantei unor zone cu de însemnătate culturală pentru oras dar si confirmarea de noi centre business. Odată realizat potentialul lor de profitabilitate, astfel de proiecte ar putea reprezenta o solutie pentru salvarea mostenirii arhitectonice a unui oras, valoare în unele cazuri compromisă în speranta exploatării pozitionării centrale pentru alte proiecte imobiliare." - afirmă Eduard Uzunov, presedintele Regatta Real Estate Company.

Pretul a fost estimat atât prin valoarea zonei ce se impune drept una dintre primele trei cele mai selecte din Capitală, cât si prin dimensiuni si complexitatea facilitătilor. 

Vila Capo nu reprezintă unicul exemplu de casă istorică reconditionată tranzactionată spre închiriere prin intemediul Regatta.

În portofoliul companiei pot fi regăsite ca oferte de închiriere cu destinatie de resedintă dar si de birou reprezentativ o vilă cu o arhitectură brâncovenească si o suprafată de 700mp în apropierea Pietei Romane, precum si o alta în stil Neoclasic localizată în zona Kiseleff.

În peste 22 de ani de activitate în vânzarea si închirierea proprietătilor premium, marcând pionierate atât în tranzactionarea caselor de patrimoniu, cât si în segmentul spatiilor de birouri, Regatta Real Estate Company s-a impus prin intermedierea unor clădiri de o deosebită valoare istorică si culturală, dintre care fostele resedinte ale proeminentelor familii Cantacuzino, Ghika sau a savantului Nicolae Paulescu.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar