transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-02-2024 4.5843 lei 4.9769 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-12-2015

REMAX: Terenurile cu potential de construire revin in topul tranzactiilor imobiliare

REMAX: Terenurile cu potential de construire revin in topul tranzactiilor imobiliare

Potrivit RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate si franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, terenurile cu potential de construire au revenit în topul tranzactiilor imobiliare în acest an, principalii clienti fiind dezvoltatorii mici si mijlocii. În plus, terenurile devin din ce în ce mai des solicitate si pentru constructii individuale.

„Spre deosebire de perioada din 2007 - 2008, cumpărătorii nu mai caută terenurile speculativ, ci îsi îndreaptă atentia către zonele care oferă un potential crescut de construire si coeficienti de urbanism certi”, a declarat Răzvan Cuc, Director Regional RE/MAX România.

Potrivit acestuia, pozitionarea rămâne cel mai important criteriu în selectarea terenului potrivit, achizitia fiind determinată ulterior si de alte aspecte precum accesul la utilităti, drumuri, intrări si vecinătăti. De asemenea, sustine reprezentantul companiei, în functie de acestea si de potentialul de dezvoltare, preturile diferă substantial. 

În ceea ce priveste orasele în care se remarcă o crestere semnificativă a vânzărilor de terenuri, Răzvan Cuc afirmă că Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov si Iasi sunt printre cele mai efervescente zone. De altfel, în primele sase luni ale acestui an, în aceste orase, piata imobiliară a crescut cu circa 5% datorită numărului mare de proiecte rezidentiale finalizate sau aflate în curs de dezvoltare.De asemenea, tinând cont si de evolutia pozitivă a economiei nationale, RE/MAX estimează că terenurile care stau la baza oricărui tip de dezvoltare vor rămâne pe un trend ascendent si pe parcursul anului viitor.

„Raportat la piata imobiliară, considerăm că terenurile reprezintă investitia cu cel mai mare potential de crestere, însă, pentru ca investitorul să obtină rezultate bune pe termen lung, recomandarea noastră este abordarea unor consultanti imobiliari calificati si experimentati, care pot identifica si argumenta potentialul acestor suprafete”, a mai adăugat reprezentantul companiei.

  

Suprafata medie achizitionată pentru constructia unei case este de 500 mp

Dincolo de terenurile achizitionate pentru dezvoltarea spatiilor industrial - comerciale, logistice sau de productie, multi clienti provin din zona rezidentială si vizează terenuri ale căror suprafete variază între 400 - 600 mp, cu scopul de a construi case/vile cu grădină, fie individual, fie în asocieri mici.

„Pentru constructii individuale, suprafata medie cumpărată este de circa 500 mp, însă sunt si clienti care solicită terenuri mai întinse, care să ofere un grad de intimitate si confort sporit”, a adăugat Răzvan Cuc.

Pe de altă parte, potrivit analizelor RE/MAX, românii care preferă blocurile de apartamente în detrimentul unei case, sunt mai atenti în ceea ce priveste suprafata ideală, considerând că o locuintă de 3 camere, de aproximativ 75 mp, este suficientă.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Cum poti face bani pe internet! Te invitam sa incepi acum un curs gratuit care te invata simplu si repede cum poti face bani pe internet. Cursul il primesti pe adresa ta de email, este gratuit, cu explicatii clare si te invata pas cu pas cum poti face bani pe internet. Pentru a primi cursul, trimite un mesaj la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
Florin
Cum sa castigi bani de acasa! Ocazia pe care trebuie sa o fructifici imediat: un curs online si gratuit care te invata simplu si repede cum sa castigi bani de acasa! Inveti totul pas cu pas, GRATUIT, in lectii care iti explica foarte clar cum sa castigi bani de acasa! Cere acum mai multe informatii la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar