transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-02-2024 4.5843 lei 4.9769 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-01-2016

REMAX a intermediat in 2015 tranzactii in valoare de 19 milioane de euro

REMAX a intermediat in 2015 tranzactii in valoare de 19 milioane de euro

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate si franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, a intermediat în 2015 cca. 300 de tranzactii imobiliare în valoare totală de 19 milioane de euro. În acest context, comisioanele totale încasate de companie au ajuns la cca. 1 milion de euro.

“În 2015, cele 15 birouri din reteaua RE/MAX România aflate în orasele Cluj-Napoca, Arad, Oradea, Bistrita, Brasov, Suceava, Bacău, Sibiu si Bucuresti au intermediat cca. 300 de tranzactii. De departe, birourile din Cluj-Napoca, Bucuresti si Brasov au fost cele care au avut cele mai multe intermedieri, acest lucru datorându-se atât potentialului fiecărei din piete, dar si faptului că birourile din aceste orase erau deschise de mai mult de un an si aveau deja o traditie în zonă”, a declarat Răzvan Cuc, Director Regional RE/MAX România.

Potrivit afirmatiilor sale, 80% din tranzactiile încheiate anul trecut au fost vânzări, iar restul de 20% au reprezentat închirieri.

Raportat la tipul de proprietăti tranzactionate, 80% au fost pe segmentul rezidential, unul din sectoarele pietei ce a înregistrat o evolutie pozitivă în anul anterior. Restul au fost reprezentate, în proportie de 15%, de proprietăti office si comerciale, iar 5% de terenuri.

“În ceea ce priveste proprietătile rezidentiale tranzactionate de birourile RE/MAX, cea mai mare parte – 75% - au fost apartamente, iar restul de 15% case cu o valoare peste media pietei”, a subliniat Răzvan Cuc.Top 3 cele mai mari tranzactii intermediate

În ceea ce priveste valoarea, RE/MAX România a înregistrat anul trecut o serie de tranzactii importante. Printre acestea se numără un teren dedicat unui proiect de dezvoltare imobiliară în valoare de peste 1 milion de euro. Acesta este situat în zona Clujului si a fost cumpărat de un dezvoltator imobiliar.

De asemenea, anul trecut compania a gestionat vânzarea a mai multe locuinte cu o valoare de peste 500.000 de euro.

“Un alt proiect interesant pentru RE/MAX România a fost vânzarea, în parteneriat cu RE/MAX Austria, a unui apartament de 2 camere în Viena, în valoare de 435.000 euro. Acesta a fost vândut de un client român, iar întregul proces a durat cca. 2 luni”, a mai completat Răzvan Cuc.

După ce anul 2015 a fost încheiat cu un număr de 15 birouri, 101 agenti si un business din comisioane de cca. 1 milion de euro, pentru 2016 Răzvan Cuc mizează pe o crestere constantă.

Astfel, anul acesta compania estimează atingerea unui număr total de 24 de birouri, 165 de agenti si un business de 1,5 milioane de euro din comisioane din tranzactii.

„În acest an, ne vom concentra pe dezvoltarea retelei de birouri din Bucuresti, însă nu excludem nici principalele orase din tară precum Cluj-Napoca, Iasi, Constanta sau Timisoara”, a încheiat Răzvan Cuc.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar