transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 02-06-2023 4.6562 lei 4.9696 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-07-2015

REMAX continua expansiunea si deschide primul birou din Sibiu

REMAX continua expansiunea si deschide primul birou din Sibiu

RE/MAX, lider mondial în real-estate si franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, îsi continuă expansiunea pe plan local si anuntă deschiderea primului birou din Sibiu, acesta fiind a treisprezecea locatiei a companiei în România.

Agentia din Sibiu va deveni operatională începând din toamna acestui an, iar primul obiectiv al companiei constă în recrutarea si instriuirea de agenti imobiliari care să răspundă nevoilor pietei.  

„Chiar dacă cele mai multe dintre birourile noastre sunt conversii, practic trecerea unor agentii imobiliare sub umbrela RE/MAX si adaptarea la cultura noastră, în cazul Sibiului este vorba de un start-up. Astfel, agentia din acest oras a fost înfiintată de omul de afaceri tărnaru Raul Nicusor care detine si o experientă notabilă pe piata de constructii”, a declarat Răzvan Cuc, Director Regional RE/MAX România.

Potrivit acestuia, potentialul turistic al orasului a reprezentat un motiv temeinic în decizia companiei de a-si extinde reteaua. În plus, renumele de oras cultural si istoric, împreună cu pozitionarea Sibiului în top zece orase ca importantă economică din tară, reprezintă principalii factori care atrag investitorii în această zonă. De asemenea, reprezentantul companiei estimează că, prin prisma acestor indicatori, segmentul imobiliar local va creste anul aceesta cu circa 5%, atât din punct de vedere al cererii, cât si al ofertei.

„Mi-am dorit asocierea cu un brand de renume pe piata imobiliară, iar RE/MAX este singurul care se bazează pe educatie si cu ajutorul căruia pot contribui la schimbarea imaginii agentului imobiliar din Sibiu si, implicit din tară”, a afirmat, la rândul său, tărnaru Raul Nicusor, broker-owner al agentiei  RE/MAX Xux din Sibiu. 

Acesta a subliniat, de asemenea, că, activând în piata de constructii prin intermediul companiei ce o detine pe plan local, a considerat că investitia într-o franciză RE/MAX este oportună, mai ales în contextul reluării investitiilor imobiliare în ultima perioadă.Potrivit declaratiilor lui Răzvan Cuc, în următorii 3 ani RE/MAX vizează deschiderea altor două birouri pe piata din Sibiu, fiind o zonă cu potential.

„Ne-am propus ca, odată cu intrarea noastră pe piată si instruirea viitorilor agenti, să le oferim sibienilor cât mai multe informatii despre avantajele colaborării cu un agent imobiliar specializat si modul în care acestia pot influenta semnificativ succesul unei tranzactii, fie că este vorba de o închirere, ori vânzare”, a completat Răzvan Cuc.

Pe plan national,  RE/MAX vizează deschiderea a 110 francize până la finalul anului 2023, dintre care nu mai putin de 25 de birouri doar în Capitală.

RE/MAX este lider mondial în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înfiintată în 1973 în Denver, are astăzi peste 6.300 de birouri si peste 100.000 de agenti afiliati în 95 de tări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 31 de tări, cu 1.500 birouri si 14.000 de agenti, continuând să se extindă.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Lula Gale
Hi there! I was told that you are using Yoggy\'s Money Vault E-Mail Scraper. Would you recommend it? Is it good for gathering leads? I was given your site on an SEO forum. Cheers mate. Look forward to hearing from you as I want to buy the software.
Florin
Lucru la domiciliu! Exista frica de esec,dar exista frica si de succes. Exista oameni care-si doresc succesul.Eu fac parte din acei oameni.Vino si lucreaza cu mine, in echipa si poti sa devii omul potrivit pentru a avea succes.Copleleteaza-ti veniturile si vei vedea ca totul va fi bine.Fii altfel decat cei din jurul tau.Trimite \"INFO\"la adresa de email : florin_33_2006@yahoo.com si vei putea afla mai multe informatii.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar