transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-10-2015

REMAX mizeaza pe dublarea business-ului obtinut din comisioane, la 1 milion de euro

REMAX mizeaza pe dublarea business-ului obtinut din comisioane, la 1 milion de euro

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate si franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, mizează în acest an pe dublarea business-ului obtinut din comisioanele din tranzactii imobiliare, comparativ cu 2014,  la cca. 1 milion de euro.

“În ultimul an, ne-am focusat pe extinderea retelei de francize imobiliare RE/MAX. Astfel, dacă la finele lui 2014 aveam 7 birouri, în acest moment am ajuns la 13, acoperind opt orase din întreaga tară. Cresterea numărului de agentii aflate sub umbrela RE/MAX, dar si serviciile oferite de agentii nostri, au avut un puternic impact în business-ul companiei”, a declarat Răzvan Cuc, Director Regional RE/MAX România.

Acesta a subliniat că, după ce anul trecut business-ul RE/MAX obtinut din comisioanele din tranzactii imobiliare a ajuns la cca.  450.000 de euro, pentru acest an previziunile situează afacerile companiei la aprox. 1 milion de euro.

În ceea ce priveste estimările pentru anul viitor, Răzvan Cuc mizează, de asemenea, pe o crestere a business-ului companiei, dar si pe continua dezvoltare a retelei de francize. Astfel, compania îsi mentine targetul de a ajunge la 110 birouri francizate si peste 1.000 de agenti imobiliari în următorii cca. 10 ani.Conform declaratiilor lui Răzvan Cuc, o influentă importantă în evolutia pozitivă a RE/MAX România a avut si dezmortirea pietei imobiliare rezidentiale. Astfel, încă de la începutul anului s-a putut simti un reviriment si, până în acest moment, datele RE/MAX România arată că, la nivel de piată, numărul tranzactiilor realizate a fost mai mare cu 5% comparativ cu 2014.
Piata rezidentială din Bucuresti , “dictată” de Prima Casă

“O piată foarte importantă pe care dorim să ne dezvoltăm puternic în următorul an este si cea din Bucuresti, unde momentan avem doar un sigur birou si vizăm să mai deschidem alte două până la finele anului. Pe termen mediu însă avem în plan 25 de birouri francizate RE/MAX în Capitală”, a mai spus Răzvan Cuc.

Potrivit afirmatiilor sale, piata imobiliară  din Bucuresti este una dinamică, însă destul de nisată pe anumite segmente.  Astfel, segmentul de rezidential a înregistrat cresteri în ceea ce priveste oferta de locuinte, în acest an, iar prin programul guvernamental Prima Casă, locuintele cu preturi cuprinse între 30.000 de euro si 80.000 de euro au fost printre cele mai numeroase din punct de vedere al tranzactiilor efectuate.

Pe segmentele medii de pret, de peste 85.000 euro si până la 150.000 euro, numărul ofertelor noi a fost, în acest an, foarte mic, iar gradul de absorbtie, precum si oferta, este atenuată datorită unei lipse de finantări facile pentru aceste nivele.

În ceea ce priveste segmentul rezidential de lux, cu locuinte de peste 150.000 de euro, acest an a adus o stabilitate, deoarece aceste apartamente se cumpără prin aport integral din partea cumpărătorilor sau prin cote de finantare mai reduse si, astfel, presiunea cumpărătorilor pe pret este mai mare. În plus, cererea pe aceste segmente este mai mică fată de ofertă.

“În ceea ce priveste pretul pe metrul pătrat, în Bucuresti, pentru un apartament vechi, acesta se situează, în zonele din cartierele limitrofe sub 1.000 euro, iar în cele centrale între 1.000 si 1.500 euro, chiar 2.000 euro. În cazul unui apartament nou, pretul variază, de la 800/mp, în zonele periferice, la  3.000 euro/mp, în zonele centrale“, a declarat, la rândul său, Andrei Marinescu, Broker Owner RE/MAX Properties, Bucuresti.

Acesta a încheiat afirmând că, în ceea ce priveste achizitia unui apartament, bucurestenii preferă zonele unde au mijloace de transport în comun, scoli, grădinite, mall-uri sau parcuri. Dar dorinta de a cumpăra locuinte care să le ofere si acces la programul Prima Casă i-a împins către zonele periferice, unde s-au înregistrat cele mai multe dezvoltări în ultimii ani.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar