transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-01-2014

Saint-Gobain - un nou sediu administrativ in Bucuresti, in Floreasca Park

Saint-Gobain - un nou sediu administrativ in Bucuresti, in Floreasca Park

Liderul producătorilor români de materiale de constructii, Saint-Gobain, a început anul cu o mutare într-un nou sediu administrativ. De la mijlocul lunii ianuarie, angajatii din Bucuresti ai Grupului s-au relocat în Floreasca Park, un nou complex de birouri situat în partea de nord a orasului.

Complexul este localizat în imediata apropiere a Pasajului Pipera si a statiei de metrou Aurel Vlaicu, zonă devenită în ultimii ani cea mai activă din Capitală pentru dezvoltările imobiliare. Saint-Gobain ocupă o suprafată de cca. 1264 metri pătrati la etajul 3 din corpul A al complexului Floreasca Park, complex în care Saint-Gobain va avea drept vecini alte mari companii precum Oracle, BASF, Ursus, Mobexpert, precum si dezvoltatorul proiectului, Portland Trust.

Mutarea s-a desfăsurat fără incidente si într-un timp record, cele aproximativ 80 de persoane care compun la nivel central personalul de conducere al Grupului Saint-Gobain din România având nevoie de numai două zile pentru relocarea mobilierului, echipamentelor si documentelor companiei. Noile birouri găzduiesc o parte din personalul principalelor două companii membre ale Grupului Saint-Gobain din România : Saint-Gobain Glass si Saint-Gobain Construction Products Romania (cu activitatile Isover, Rigips si PAM), precum si al Delegatiei Saint-Gobain pentru România. Adresa exactă a noului sediu este: Clădirea Floreasca Park, soseaua Pipera nr. 43, Corpul A, etajul 3, birourile 25-41, sector 2, Bucuresti.Conform reprezentantilor Grupului, mutarea este o reusită, noua clădire de birouri Floreasca-Park răspunzând prevederilor celor mai noi standarde de constructii si mediu, performantă obtinută si prin folosirea în proportii semnificative a solutiilor, sistemelor si materialelor de constructii produse si promovate de Saint-Gobain: materiale izolatoare termic si fonic, produse pentru tencuieli si pereti din gips-carton, plafoane demontabile si fixe din gips-carton si vata minerală, sticlă cu calităti termoizolante si coeficienti de vizibilitate superiori, folosită deopotrivă la fatade si la compartimentările interioare.

Cu o îndelungată istorie la nivel international, începută în Franta în anul 1665, Grupul Saint-Gobain este liderul mondial în domeniul Habitat-ului si al materialelor de constructii, oferind solutii inovatoare provocărilor critice ale prezentului: dezvoltare economică durabilă, eficientă energetică si protectia mediului înconjurător.

Grupul operează în 64 de tări si numără peste 193.000 de angajati la nivel mondial. În 2012 vânzarile Saint-Gobain s-au ridicat la 43,2 miliarde de Euro. Inovatia se află în centrul strategiei de dezvoltare a Grupului, care a fost inclus de Thomson Reuters printre cele mai inovatoare 100 de companii din lume. Bugetul destinat cercetării si dezvoltării a atins în 2012 valoarea de 480 de milioane de euro.

Saint-Gobain este lider mondial, sau european, în toate domeniile sale de activitate. În România, Saint-Gobain grupează patru societăti (Saint-Gobain Construction Products cu diviziile Isover, PAM, Rigips si Weber; Saint-Gobain Glass Romania cu diviziile Glass si Abrazivi; MTI Impex Brasov si Brodrene Dahl) cu circa 1100 de angajati si operează douăsprezece unităti de productie în opt situri industriale localizate în Brasov, Brănesti, Călărasi, Ploiesti, Satu-Mare, Tulcea, Turda si Suceava.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar