transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-04-2017

Sanatate si securitate in munca - intocmire planuri SSM si coordonare SSM

Sanatate si securitate in munca - intocmire planuri SSM si coordonare SSM

Cu peste 15 ani de experienta, compania Q Test SA ofera sevicii complete privind sanatatea si securitatea in munca si supravegherea santierului. In conditiile in care sectorul constructiilor se afla in ultimii ani intr-o noua perioada de crestere, astfel de servicii sunt foarte solicitate, iar importanta selectarii unor parteneri de incredere este foarte importanta pentru indeplinirea cu succes a proiectelor, respectand toate obligatiile legale.

Cei de la Q Test SA ofera servicii profesionale in domeniul securitatii si sanatatii muncii, situatiilor de urgenta, coordonare SSM pe santierele temporare si mobile, instruiri, dirigentie de santier. Un coordonator ssm santier va indeplini implicit cerintele minime ale HG 300/2006, pentru orice proiect de constructii.

"Acoperim o vasta arie la nivel national, avand reprezentare in urmatoarele orase: Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Bacau, Caransebea, Deva, Hateg, Sebes, Sibiu, Drobeta Turnu Severin, Ramnicu Valcea, Slatina, Targu Jiu, Pitesti, Arad, Suceava, Botosani, Constanta, Iasi, Slobozia, Baia Mare, Petrosani, Craiova, Galati, Braila, etc. Satisfactia clientilor nostri reprezinta principala noastra prioritate si demonstreaza calitatea serviciilor si seriozitatea specialistilor Q TEST SA. Q Test SA, firma de SSM (securitate si sanatate in munca), dispune de un portofoliu vast de clienti care ii demonstreaza calitatile si seriozitatea in servicii SSM", spun reprezentantii companiei.

Gama de sevicii include coordonare SSM prin serviciu extern de prevenire si protectie, intocmire plan de securitate si sanatate in faza de proiectare, intocmire plan de securitate si sanatate in faza de executie, intocmire plan propriu de securitate si sanatate al antreprenorului.

In portofoliul companiei se regasesc proiecte realizate de clienti cu notorietate - companii private, dar si companii publice si chiar institutii ale statului.

"Suntem permanent la curent cu noutatile legislative in domeniul securitatii si sanatatii in munca. Avem experienta acumulata in timp pe domenii deosebit de variate si complexe: de la santiere de locuinte pana la lucrari de foraj sau santiere hidrotehnice. Va putem oferi consultanta permanenta in domeniu, pentru a va asigura conformitatea cu prevederile legislative. Eliminati riscurile colaborarii cu furnizori de servicii nepregatiti, fara experienta si care nu pot garanta servicii de calitate", se mai precizeaza pe qtest.ro, acolo unde pot fi accesate informatii complete de contact, pentru solicitarea unei oferte.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar