transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-04-2024 4.6712 lei 4.9758 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-06-2015

Schneider Electric, parteneriat cu Skanska pentru managementul energiei in cladirea Green Court

Schneider Electric, parteneriat cu Skanska pentru managementul energiei in cladirea Green Court

Schneider Electric a implementat pentru dezvoltatorul imobiliar Skanska, în clădirea de birouri Green Court Bucharest, un proiect complex ce a constat în echipamente si solutii de eficientă energetică, distributie si alimentare cu energie electrică si management centralizat al clădirii. Schneider Electric este, de altfel, si primul chirias al Green Court Bucharest, ocupând aproximativ 3.100 metri pătrati la etajele 1 si 2 ale clădirii.

„Proiectul cu Skanska a prezentat pentru Schneider Electric o dublă provocare. În primul rând, prin solutiile pe care le-am implementat, ne-am angajat să ajutăm Green Court să devină una dintre cele mai verzi clădiri din Bucuresti si să obtină certificarea LEED Gold, consolidându-ne, în acelasi timp, expertiza în piata de birouri. În al doilea rând, dedicarea noastră fată de acest proiect a fost cu atât mai mare cu cât Green Court urma să devină noua noastră casă, astfel încât am dorit să le oferim angajatilor nostri spatii de lucru optime si să ne bucurăm împreună de beneficiile unei clădiri eficiente energetic”, a declarat Florentina Totth, Presedinte Schneider Electric România si Republica Moldova.

„Am stiut încă de la început că vom gasi în Schneider Electric un partener de încredere în dezvoltarea de birouri verzi si inovatoare. Pe de o parte, pentru că împărtăsim acelasi obiectiv: preocuparea pentru un mediu de lucru sănătos, care încurajează dezvoltarea personală si profesională a oamenilor care îsi desfăsoară activitatea în clădire. Pe de altă parte, pentru că sistemele oferite de ei în proiectul Green Court Bucharest au întrunit înaltele standarde internationale ale Skanska.

Am avut o colaborare foarte bună de-a lungul întregului proces si îi multumim echipei Schneider Electric pentru deschiderea si profesionalismul demonstrate”, a adăugat Marcin Lapinski, Presedinte Skanska Property România.

Pentru managementul inteligent al clădirii, Schneider Electric România a implementat SmartStruxure Solution, o solutie integrată care poate aduce economii de energie de până la 30%, asigurând, în acelasi timp, un mediu confortabil, sigur si sustenabil. SmartStruxure Solution include controlul, monitorizarea si supervizarea instalatiilor unei clădiri: centrala termică, centrala de apă racită, centralele de tratarea aerului, sistem de ventilo-convectoare, ventilatoarele de evacuare, tablourile electrice, sistemul de contorizare. Automatele sistemului de management al clădirii (BMS) au nativ trei protocoale de comunicatie deschise ce pot fi folosite în acelasi timp – LonWorks, ModBus si Bacnet. Aceste protocoale de comunicatie sunt cele mai utilizate în aplicatiile de clădiri, permitând integrarea tuturor sistemelor instalate.

Cu această solutie, Schneider Electric România oferă o abordare integrată care unifică multiplele sisteme ale unei clădiri pe o platformă software unică, numită StruxureWare Building Operation (SBO). Odată integrate, datele de la aceste sisteme sunt asimilate si transformate în informatii care ghidează deciziile si actiunile managerilor clădirii si îmbunătătesc eficienta, confortul si starea de bine a ocupantilor si a proprietarilor. Platforma SBO asigură acces pe internet pentru proprietari, firma de mentenantă, precum si pentru chiriasi. Pe un browser de internet, chiriasul accesează pagina lui personalizată, pe care îsi poate modifica temperatura de confort din zona biroului său, poate vedea temperatura masurată în momentul respectiv sau poate schimba turatia ventilatorului din ventilo-convector. De asemenea, firma de mentenantă poate procesa rapoarte privind consumurile de energie electrică si apă pentru diferite zone si chiriasi. SmartStruxure Solution este o solutie multi-site, oferind posibilitatea integrării în acelasi server a tuturor clădirilor dezvoltate de investitorul Skanska.

În cadrul acestui proiect, Schneider Electric România a livrat si o solutie completă de alimentare cu energie electrică ce include patru transformatoare uscate de 1600 kVA cu patru celule de medie tensiune montate în două tablouri tip SM6. Beneficiile acestei solutii includ siguranta în montaj si exploatare, un cost redus al investitiei initiale, precum si un grad scăzut de încărcare a clădirii, în conditiile în care greutatea echipamentelor este mai mică.

De asemenea, Schneider Electric România a furnizat tabloul general de distributie si tablouri divizionare de etaj, echipate cu întrerupătoare MasterPact si Compact NS si gama modulară Acti 9. Tabloul general include si solutia de compensare energie reactivă VARSET. Toate tablourile electrice sunt contorizate cu contoare de energie electrică din gama Acti9 cu comunicatie ModBus si sunt integrate în sistemul de gestiune centralizat al clădirii. Schneider Electric a livrat si solutia de bară capsulată Canalis, pentru distributia de putere, tip KTA 1600 A din Aluminiu, cu un grad de protectie implicit IP55, în constructie anti-foc pe toată lungimea.

Proiectul dezvoltat în Green Court Bucharest include si întrerupătoare din gama Unica Allegro, precum si senzori de miscare din gama ARGUS instalati în parcare, în băi si pe holurile comune, acestia contribuind la economii semnificative de energie.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Andrzej
Hi Miriam and all at Google,Firstly wanted to say I\'m a huge Google fan. I\'m pracitularly enjoying chrome browser at the moment. I\'d love it if you could add the ability to create docs offline on google docs. Any news on when that will be? Please keep up the great work! I\'ve been looking at Google Apps for business and having used google personally for sometime now I\'ve recommended this to my line manager. Not just to save money but also to make working easier for me and my colleagues! I just hope that they consider my idea as I know IT people can be very stubborn to change. I also hope that if my company do switch to google apps for business that everything runs smoothly otherwise it\'s my neck on the line! Seriously though, I\'m sure google apps would suit our company down to the ground. Keep up the good work and if the day comes when I have my own small business I\'ll be signing up for google apps immediately!Warmest regards,Mark
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar