transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-08-2013

Sectorul 3 - cea mai bogata oferta de inchirieri si de vanzari de apartamente din Bucuresti

Sectorul 3 - cea mai bogata oferta de inchirieri si de vanzari de apartamente din Bucuresti

Cea mai bogata oferta de inchirieri sau de vânzari de apartamente din Bucuresti se afla in sectorul 3, potrivit unei analize realizata de Imobiliare.NET.
Conform ultimului Recensamânt intocmit in 2011 de Institutul National de Statistica, in Bucuresti exista aproximativ 804.000 de locuinte conventionale, iar in sectorul 3 se inregistreaza cel mai mare numar de unitati locative, adica 170.000. In ceea ce priveste oferta de apartamente scoase la vânzare sau date spre inchiriere, aceasta este cea mai concentrata in sectorul 3.

Potrivit unei analize realizata de Imobiliare.NET, in ultima luna s-au inregistrat peste 4.600 de oferte de inchiriere de apartamente (de la garsoniere pâna la locuinte cu 4 camere), din care cel mai mare numar a fost inregistrat in sectorul 3 (1.091 de locuinte). Din numarul total de apartamente scoase la inchiriere circa 12% din proprietati se afla in apropiere de metrou.

Apropierea de metrou ridica preturile cu 10-20%

„Pretul si apropierea de metrou sunt cei mai importanti factori pentru o persoana interesata sa inchirieze sau sa cumpere o locuinta.

In acelasi timp, proprietarii au inceput sa-si promoveze proprietatile in functie de amplasarea imobilelor fata de metrou, iar acestia solicita preturi (atât pentru inchiriere, cât si pentru vânzare) cu 10-20% mai mari decât cei care detin apartamente aflate la o distanta mai mare de 10 minute de metrou”, a declarat Alina Petrescu, marketing manager Imobiliare.NET.

In categoria „inchirieri – garsoniere”, cele mai multe oferte sunt in apropiere de urmatoarele statii de metrou: Dristor (11,8% din numarul total de oferte din aceasta categorie care sunt in apropiere de metrou), Titan (7,7%) si Lujerului (7,3%).

In apropiere de statiile de metrou Piata Unirii, Dristor si Tineretului sunt cele mai multe oferte pentru cei interesati de inchirierea unui apartament cu 2 camere. Asadar, 6,9% din numarul total de oferte din categoria „inchirieri-apartamente cu 2 camere” amplasate in apropiere de metrou sunt lânga statia Piata Unirii, 6,5% lânga statia Dristor si 3% in apropiere de statia Tineretului.

In cazul inchirierilor apartamentelor cu 3 camere, cele mai multe oferte sunt lânga urmatoarele statii de metrou: Piata Unirii (12,9% din numarul total de oferte din aceasta categoria aflate in apropiere de metrou), Tineretului (8,3%) si Obor (6,5%).

Cele mai multe oferte pentru inchirierea apartamentelor cu 4 camere sunt lânga statiile de metrou Piata Victoriei (11,4% din numarul total de oferte din categoria „inchirieri-apartamente cu 4 camere” amplasate in preajma metroului), Piata Unirii (11%) si Universitate (8,1%).

Oferta vânzari: Cele mai multe optiuni, in zona Dristor si Titan
Conform analizei Imobiliare.NET, in ultima luna s-au inregistrat peste 5.332 de oferte de vânzare de apartamente (de la garsoniere pâna la locuinte cu 4 camere), din care cel mai mare numar a fost inregistrat in sectorul 3 (1.105 de locuinte). Din acesta oferta, circa 12% din apartamente se afla in apropiere de metrou.
Asadar, din numarul total de garsoniere scoase la vânzare in apropiere de metrou, cele mai multe oferte se gasesc lânga statiile de metrou: Dristor (13,4% din numarul total de oferte din aceasta categorie in apropiere de metrou), Titan (11%) si Piata Iancului (8,5%).

In ceea ce priveste categoria „vânzari-apartamente cu 2 camere”, cele mai multe oferte sunt in jurul urmatoarelor statii de metrou: Titan (8,4% din numarul total de oferte din aceasta categorie care sunt in apropiere de metrou), Dristor (6,7%) si Piata Sudului (5,5%).

Cele mai multe oferte pentru vânzarea de apartamente cu 3 camere provin din jurul statiilor:  Dristor (11,6% din numarul total de oferte din aceasta categorie care sunt in apropiere de metrou), Titan(8,8%) si Piata Iancului (6,5%).

In cazul ofertei de vânzari de locuinte cu 4 camere, aceasta este foarte concentrata in jurul statiilor de metrou: Obor (13% din numarul total de oferte din aceasta categorie care sunt in apropiere de metrou), Dristor (8,5%) si Aparatorii Patriei (6%).

“Din partea proprietarilor care vor sa vânda sau sa inchirieze o locuinta avem o oferta concentrata in zonele precum: Dristor, Titan sau Piata Unirii. In acelasi timp, exista si un interes ridicat din partea cumparatorilor si a chiriasilor pentru locuintele aflate in zonele in care avem si cea mai bogata oferta”, a mai spus Alina Petrescu, marketing manager Imobiliare.NET.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Leah
Face toriile lui "peste" cand acum caitva ani buni inainte au facut americanii un film splendid leit,in care presedintele SUA cu probleme"mondene"fac un razboi fals cu totul la TV,parca in Albania daca-mi aduc aminte.Pedaleaza pe teza asta,dar una e sa-ti cada un "decor"in cap si altul sa incepi ceva si sa dai de dracu'.Din nefericire e ca din asemenea criza economica nu vad cum dracu'poti scapa,eventual dintr-un purgatoriu- Doamne iarta-ma!
Vilma
analizazi cu atentie oflrteee vodafone, orange etc garantez ca iti gasesti singur abonamentul ideal. Cu putina rabdare, doar.Fii atent la:1. Depinde la ce/pentru ce folositi voi mai mult telefoanele. ( email, doar voce etc)2. Negociaza f tare, se poarta in acesta perioada, crede-ma. Zi le ca ai alte oferte f bune.3.Daca iti faci 4 abonamente, ai sanse bunicele sa prinzi niste contracte misto. Sansele cresc cu cat inchei mai multe contracte.4.Exista abonamente cu sute/zeci de minute la cativa euro. Nu mai tin minte exact :-) Spune mi ptr ce ai optat, pana la urma :-) Sunt curios.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar