transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-06-2012

Sectorul rezidential de lux a fost alimentat preponderent de inchirieri in primele cinci luni din 2012

Sectorul rezidential de lux a fost alimentat preponderent de inchirieri in primele cinci luni din 2012 Compania de consultantă imobiliară DTZ Echinox a intermediat în primele cinci luni ale anului în curs tranzactii de închiriere pe segmentul rezidential de lux a căror valoare cumulată depăseste 500,000 de euro anual.

Închirierile au înregistrat o crestere de 100% fată de acelasi interval al anului 2011. Beneficiarii resedintelor au fost ambasadori, înalti diplomati, presedinti si vicepresedinti de bănci si companii multinationale, acestia optând pentru penthouse-uri cu 3-4 dormitoare, situate în zona de nord a capitalei. Bugetele pentru închirierea unor astfel de proprietăti de top încep de la 4,000 de euro lunar si pot ajunge până la 10,000-12,000 de euro în cazul apartamentelor tip penthouse si până la 20,000 de euro pentru vile.  

Ambasadele, băncile si marile companii multinationale sunt cei mai activi clienti pe nisa închirierilor rezidentiale de lux. În cazul ambasadelor, procesul de ofertare si de selectie este cel mai îndelungat si formalizat, ajungând uneori la aproape doi ani.  

„Pentru relocarea unui ambasador am lucrat un an si opt luni. Resedinta se afla de peste 30 ani într-o vilă, iar relocarea într-un penthouse a necesitat îndelungi discutii, multiple comisii oficiale, modificări ale aspectelor de securitate si ale specificatiilor tehnice. Penthouse-ul pe care l-au ales are 450 mp utili si 400 mp de terase.
” comentează Raluca Plavită, Senior Residential Consultant, In cazul diplomatilor si al expatilor din linia a doua, bugetele pentru resedinte se situează între 3,000 si 6,000 de euro, acestia vizând de regulă apartamente cu 2-3 dormitoare, nemobilate. Oferta se regăseste cel mai adesea în zone precum Dorobanti, Kiseleff, Herăstrău, Nordului.

Piata rezidentială din Bucuresti oferă astăzi un număr relativ limitat de resedinte de top – locatie, suprafete, finisaje si facilităti de exceptie – mai ales atunci când este vorba despre vile. “O tendintă recentă pe care am observat-o în rândul înaltilor diplomati este aceea de a se orienta dinspre clasicele vile către penthouse-uri moderne, care le oferă mai mult confort, spatii ample, flexibil compartimentate si chiar terase si grădini mai generoase, de tip “rooftop”. Am intermediat recent două astfel de relocări pentru doi ambasadori.” completează Raluca Plavită, DTZ Echinox.

DTZ Echinox a oferit servicii de relocări, renegocieri, consultantă si administrare pe segmentul rezidential de lux pentru Ambasada Marii Britanii, a Israelului, a Statelor Unite,  Ambasada Sudanului, a Tunisiei, Ambasada Germaniei, a Qatarului, Kuwaitului, Iordaniei, a Emiratelor Arabe Unite etc. Între clientii departamentului rezidential se numără de asemenea principalele bănci si companii multinationale. Compania are o experientă neîntreruptă pe segmentul rezidential de lux de 19 ani.  

DTZ Echinox a lansat în 2010 primul portal rezidential de lux – www.dtzresidential.ro – o platformă online ce reuneste 130 de apartamente si vile exclusiviste, disponibile pentru vânzare si închiriere. În 2011, compania a intermediat tranzactionarea unui imobil rezidential de lux de 33 de apatamente situat în zona Nordului-Herăstrău. Valoarea tranzactiei a fost de peste 7 mil de euro, acesta fiind achizitionat de un fond de investitii.  
.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jefri
I'm in two minds about this cathedral. The use of the ctonepcs of 'light and height' in ecclesiastical buildings is certainly very old and very impressive. I do like a lot of the symbolism in this church(the Cross is just as ancient though, and is at the centre of our Faith) - however colour is another important factor surely, and this church lack colour. I think a bit more thought could have been given to the devotional aspects and decoration. Maybe seven candles on the altar and a crucifix ? Visible images of the Sacred Heart, Our Lady and the saints, not hidden away in a crypt or in side chapels that are completely hidden away. I thought the video, however,a little too sickening, and it reminded me of 'Star Trek' too much - although I'm a fan of Star Trek, I don't think it is appropriate in this context. I personally like gothic and baroque churches, but much can still be done to make this a truly great modern cathedral.fr. Martin G.
Nodin
Wow I must confess you make some very trecnahnt points.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar