transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-07-2024 4.5404 lei 4.9681 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-04-2020

Serban Spirea - omul din spatele companiei de succes FGREALTY

Serban Spirea - omul din spatele companiei de succes FGREALTY

Se pune ca nu stim niciodata cand apare cineva cu o idee stralucita care se va transforma intr-o afacere de succes. De fapt, multi oameni au idei, cativa le vor pune in practica si doar un mic numar din acestia vor fi cu adevarat victoriosi. Unul dintre acesti victoriosi este, cu siguranta, Serban Spirea, directorul companiei FGREALTY, care se ocupa cu domeniul investitiilor imobiliare de lux. Pentru asta, cuvantul de ordine si crezul zau a fost unul singur: curajul!

Tanarul Serban Spirea a intrat in afaceri inainte de a implini varsta de 30 de ani. A avut curaj, cum spuneam, acel curaj de a avea incredere in propria intuitie, de a-si asuma riscurile pe care aceasta lume dura a afacerilor le presupune si, bineinteles, de a lua acele decizii care l-au adus pe culmile succesului la o varsta cand alti tineri abia se gandesc ce sa faca cu viata lor.
 
Si totusi, ce este atat de special la Serban Spirea si la compania FGREALTY?

In Romania sunt multe firme de succes, insa ineditul tanarului antreprenor vine din faptul ca aceasta companie nu se afla in tara noastra, ci in Quatar. Pentru multi oameni, acest lucru pare imposibil. Vorbim despre o tara diferita, din multe puncte de vedere, de orice alta tara europeana, o tara bogata unde este greu sa impresionezi pe cineva. Cu toate acestea, Serban Spirea, managerul companiei FGREALTY, a reusit sa faca acest lucru cu determinare si succes.

A ajuns in aceasta tara, mai precis in capitala Doha, la varsta de 24 de ani. A lucrat, la inceput, intr-o companie similara unde a invatat aceasta “meserie” si apoi a decis sa isi deschida propria afacere. A stiut inca de la inceput ca succesul companiei tine de perseverenta, de punerea la dispozitia clientilor de servicii impecabile si de impresia pe care o lasi fiecarui om care apeleaza la echipa FGREALTY.
 
FGREALTY este un business creat pentru oamenii care cauta apartments for rent in Doha, in locatii exclusiviste pentru Qatar. Curajul de a crea o astfel de companie, intr-o tara diferita de ceea ce cunostea, a dat roade. Asta a insemnat clasarea companiei antreprenorului Serban Spirea in topul rezultatelor pe care utilizatorii le obtin atunci cand cauta sa inchirieze apartamente de lux in Quatar.

Clientii FGREALTY sunt oameni care doresc luxul si calitatea in ceea ce priveste imobiliarele in care doresc sa isi investeasca banii. Compania le ofera valoare, data de conditii impecabile, confort sporit, de cele mai bune facilitati, iar totul la preturi competitive. Informatii sunt disponibile pe https://www.fgrealty.qa/.

Este greu sa iti dezvolti o afacere profitabila precum FGREALTY, intr-o locatie precum Qatar, insa nu imposibil. Trebuie sa visezi dincolo de limite pentru ca astfel vei reusi. Desigur, este nevoie si de multa, foarte multa munca, combinata cu pasiune. Astfel, compania FGREALTY pune la dispozitie cele mai bune apartments for rent in Qatar, pentru clientii autohtoni, dar si de  alte nationalitati. Succesul acestei afaceri insa nu se va opri aici. Serban Spirea isi doreste o dezvoltare la nivel global a companiei FGREALTY, dorind inclusiv crearea unei platforme exclusivite de marketing si consultanta imobiliara internationala.

Tanarul antreprenor Serban Spirea este un exemplu de urmat pentru toti cei care indraznesc sa isi urmeze instinctele si visele.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar