transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-11-2014

Skanska a anuntat inaugurarea oficiala a primei cladiri din Green Court Bucharest

Skanska a anuntat inaugurarea oficiala a primei cladiri din Green Court Bucharest

Skanska, una dintre cele mai mari companii de dezvoltare imobiliară si constructii din lume, anuntă inaugurarea oficială a primei clădiri din Green Court Bucharest. 19 luni de muncă si 46 de milioane de euro au fost investiti pentru această etapă a proiectului.

Această fază a primei investitii Skanska în România include o clădire de birouri cu un spatiu închiriabil de 19.500 mp în 12 etaje deasupra solului, precum si parcarea subterană pentru primele două clădiri ale complexului. Clădirea A este în acest moment închiriată în procent de 90% companiilor Orange România si Schneider Electric România, care se vor muta până în primăvara anului 2015.

„Green Court Bucharest este primul nostru proiect pe piata din România si suntem foarte mândri de modul în care acesta s-a dezvoltat în ultimele luni. As dori să le multumesc chiriasilor nostri: Schneider Electric România si Orange România pentru încrederea si aprecierea oferite si sunt sigur că printre motivele pentru care au ales proiectul noastru s-a aflat si preocuparea noastră comună fată oamenii care îsi vor petrece o parte substantială din zi aici. Pe lângă faptul că încorporează cele mai bune tehnologii disponibile la momentul actual, Green Court Bucharest iese în evidentă prin spatiile sale verzi, calde si adaptabile, care contribuie la fericirea si sănătatea angajatilor si crează un climat pozitiv pentru lucrul în echipă, creativitate si productivitate” spune Marcin Łapiński, Presedintele Skanska Property România. 

„Am depus multă muncă în proiectul Green Court Bucharest si sunt foarte fericit că totul a decurs în conformitate cu planul nostru si finalizăm clădirea la timp, respectând promisiunile pe care le-am făcut în 2013.

Acest succes este rezultatul angajamentului si dedicării echipei noastre energice de tineri ambitiosi si profesionisti. Este un exemplu de proiect de succes si suntem încrezători că acesta va îndeplini toate dorintele chiriasilor nostri, începând de la spatii de lucru eficiente si productive si până la un raport calitate-pret foarte bun” adaugă Richard Burleigh, Presedintele Skanska Construction România.

Odată cu inaugurarea oficială a Clădiri A din Green Court Bucharest, Skanska lansează în România si conceptul original ”Workplaces by Skanska”.

Conceptul este o inovatie Skanska lansată si utilizată la nivel global din 2013, implementată acum si la Green Court Bucharest. Conceptul se bazează pe 4 principii de dezvoltare sustenabilă: mediul de lucru, localizarea, profitabilitatea chiriasilor si constructiile verzi.

Mediul de lucru: Obiectivul Skanska este acela de a crea medii de lucru excelente unde afacerile si oamenii pot prospera. Un mediu de lucru sănătos si inspirational stimulează creativitatea si colaborarea, reflectă valorile companiilor si ajută la atragerea celor mai buni angajati. De aceea, toti cei care lucrează în Green Court Bucharest se vor putea bucura de o curte interioară cu numeroase spatii verzi, zone de socializare cu conexiune Wi-Fi gratuită, potrivite pentru pauze sau sesiuni de lucru creative. În plus, vor avea la dispozitie vestiare, dusuri si facilităti pentru biciclisti.

Localizarea: Skanska se dedică dezvoltării de spatii care contribuie la dezvoltarea mediului urban, dar si spatii în care oamenii să interactioneze cu clientii, colegii si comunitatea. Green Court Bucharest este situat pe Strada Gara Herăstrău, în zona Floreasca - Barbu Văcărescu, una dintre hub-urile de business din Bucuresti cu cel mai mare potential. Accesul usor către centrul orasului si aeroport, precum si proximitatea fată de mijloacele de transport în comun sunt o parte dintre avantajele acestei pozitionări.

Profitabilitatea chiriasilor: Spatiile de lucru moderne si inovative contribuie la o productivitate mai mare a angajatilor, la diminuarea perioadelor de concediu medical si oferă o flexibilitate sporită de a răspunde nevoilor viitoare. Fiabilitatea, reducerile de costuri si productivitatea sunt principalele caracteristici ale spatiilor de lucru din Green Court Bucharest. Chiriasii vor beneficia de spatii personalizate, usor de adaptat pentru nevoile viitoare, în care angajatii lor vor fi mai fericiti si mai sănătosi.

Constructiile verzi: Primul pas către sustenabilitate este reprezentat de constructiile verzi si de aceea Skanska foloseste tehnologii eficiente din punct de vedere al utilizării resurselor pentru clădiri mai confortabile, sănătoase si mai bine echipate, controlând în acelasi timp riscurile cresterii costurilor. Green Court Bucharest nu face exceptie, astfel că proiectul este contruit respectând principiile dezvoltării sustenabile, concept care se traduce în solutii inovative pentru reducerea impactului clădirii asupra mediului si de asemenea pentru reducerea costurilor operationale ale clădirii.

Green Court Bucharest este dezvoltat folosind tehnologii verzi si solutii sustenabile cum ar fi fatada eficientă din punct de vedere energetic, aportul crescut de aer proaspăt pentru un mediu de lucru sănătos, sistemele de iluminat eficiente energetic, echipate cu senzori de miscare si de intensitate sau statiile de încărcare pentru masinile electrice. Proiectul va fi certificat LEED Gold si le va oferi chiriasilor cel mai înalt grad de confort, unul dintre cele mai eficiente si versatile spatii de lucru din Bucuresti si standarde excelente de calitate.

Skanska România este un dezvoltator de clădiri ecologice de birouri destinate creării unor medii favorabile cresterii economice si stimulării afacerilor. Compania si-a început activitatea în România în anul 2011 si face parte din Grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară si constructii. Proiectele Skanska România oferă spatii de birouri realizate la cele mai înalte standarde de calitate în locatii cheie care asigură atât succesul cât si satisfactia clientilor si a investitorilor. Toate proiectele dezvoltate de Skanska România vor  parcurge  procesul de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltării sustenabile, ale eficientei energetice optime si ale asigurării unui mediu de lucru superior .

Skanska Commercial Development Europe dezvoltă cladiri de birouri, proiecte logistice si comerciale.  Operatiunile Skanska sunt concentrate în marile zone metropolitane din Republica Cehă, Ungaria, România si Polonia. Skanska Commercial Development Europe este împărtită în patru companii locale – Skanska Property Republica Cehă, Skanska Property România, Skanka Property Ungaria si Skanska Property Polonia.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar