transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-02-2024 4.5785 lei 4.9686 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-12-2013

Skanska a castigat doua premii in cadrul Galei Premiilor Eurobuild CEE

Skanska a castigat doua premii in cadrul Galei Premiilor Eurobuild CEE

La finalul săptămânii trecute a avut loc la Varșovia, în Polonia, Gala Premiilor Eurobuild CEE, cea mai prestigioasă competiție de real estate din Europa Centrală și de Est. În cadrul evenimentului Skanska Commercial Development Europe a fost răsplătită, pentru prima dată în istoricul companiei, cu două premii importante: Dezvoltatorul Green al anului 2013 (Green Developer of the Year 2013) si Dezvoltatorul de clădiri de birouri al anului 2013 (Office Developer of the Year 2013).

“Cele două distincții primite în cadrul Galei Eurobuild ne onorează și reconfirmă statusul Skanska la nivel internațional. Acestea reprezintă o recunoaștere a standardelor înalte ale proiectelor noastre în Europa Centrală și de Est, atât în cazul celor finalizate, cât și pentru cele aflate încă în construcție, precum primul nostru proiect din România – Green Court Bucharest. Aceste premii sunt dedicate tuturor echipelor Skanska din Europa care lucrează cu dedicare pentru dezvoltarea celor mai bune, verzi și sustenabile clădiri de birouri.”, declară Marcin Łapiński, Președinte Skanska Property România.

Premiile Eurobuild au ca scop evidențierea celor mai bune companii și proiecte de real estate din Europa Centrală și de Est și, de asemenea, promovarea pieței din această zonă către o audiență mai largă. Această competiție este utilizată ca benchmark al realizărilor din regiune și oferă premii în patru categorii: premiile chiriașilor, premiile juriului, premii oferite pe baza votului audienției, precum și premiul pentru întreaga activitate.

Cele două premii câștigate de Skanska Commercial Development Europe au fost acordate de către juriu, în secțiunea dedicată tuturor tărilor din Europa Centrală și de Est.

Juriile pentru diferitele categorii ale premiilor Eurobuild sunt formate din profesioniști în fiecare domeniu, iar răspunsurile lor sunt centralizate de către o companie independentă de audit, pentru asigurarea transparenței și corectitudinii sistemului de vot.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar