transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 02-03-2024 4.5984 lei 4.9699 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-12-2013

Societe Generale si UniCredit Business Integrated Solutions au inchiriat 5000 de metri patrati in West Gate si Novo Park

Societe Generale si UniCredit Business Integrated Solutions au inchiriat 5000 de metri patrati in West Gate si Novo Park

Parcurile de birouri West Gate și Novo Park, dezvoltate de compania Genesis Development, au ajuns la un grad de ocupare de 94%, respectiv 99%, după ce doi chiriași existenți, Société Générale și UniCredit Business Integrated Solutions, au închiriat noi spații cu o suprafață totală de 5.000 de metri pătrați.

Compania Société Générale, acționarul majoritar al BRD, și-a dublat suprafața ocupată în West Gate, ajungând la 5.000 de metri pătrați, în timp ce UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS) a ajuns, după extinderea suprafeței existente, la aproape 12.500 de metri pătrați ocupați în Novo Park.

Noile spații preluate de cele două companii chiriașe în West Gate și Novo Park totalizează 5.000 de metri pătrați. Gradul mediu de ocupare al celor două parcuri de birouri, care însumează 150.000 de metri pătrați de clasă A, a crescut astfel la aproape 97%.

“2013 a fost un an în care am reușit să atragem noi chiriași, să permitem extinderea celor existenți și să renegociem contracte de închiriere care au făcut istorie, cum este cel cu HP, cel mai mare chiriaș din piața spațiilor de birouri”, a declarat Liviu Tudor, președintele Genesis Development. “Aceste tranzacții sunt un rezultat al conceptului de îmbunătățire continuă pe care l-am implementat, precum și o dovadă a calității serviciilor de facility management oferite în cadrul West Gate și Novo Park”, a adăugat Liviu Tudor.Parcul de birouri West Gate, amplasat în cartierul Militari, în imediata apropriere a stației de metrou Preciziei, este compus din cinci clădiri de birouri, cu o suprafață totală de 75.000 de metri pătrați. Printre companiile care au sediul în West Gate se numără: Dacia Renault, Siemens, Ericsson, WNS, Société Générale, PPD (Pharmaceutical Product Development) România, Panasonic, Citibank, Alpha Bank, Carestream Health, Medicover și Accenture.

Novo Park, amplasat în vecinătatea stației de metrou Pipera, este format din șapte clădiri de birouri, cu o suprafață de aproximativ 75.000 mp închiriabili.  Printre chiriașii Novo Park se numără: Hewlett-Packard (HP), Procter & Gamble (P&G), Mondelez România (cunoscută anterior sub denumirea de Kraft Foods), Grupul Garanti România, Ringier, Sodexo, Infineon Technologies, Yokagawa, Luxoft și UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS).

Recent, Genesis Development a investit 800.000 de euro în crearea de noi facilități, lucrări de infrastructură și peisagistică în cadrul proiectului Novo Park. Aceste investiții fac parte din programul de îmbunătățire continuă pe care Genesis Development îl derulează atât în Novo Park, cât și în West Gate.
În acest an, ambele parcuri de birouri au obținut certificarea BREEAM Very Good, devenind primele parcuri verzi de birouri din România. Genesis Development deține în prezent cea mai mare suprafață de spații de birouri verzi de pe piața locală.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Nihal
Nov24 I\'ve seen the same thing in Argentina. Hotels do it to lower their costs and therefore make more money.In Turkey, about half of its eectirtlciy is produced from imported natural gas. Electric prices are expected to jump 15% to 20% this year because of natural gas prices going up along with crude oil.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar