transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-03-2016

Studiu REMAX: Pentru a cumpara o casa, europenii vizioneaza in medie sapte proprietati in doua luni

Studiu REMAX: Pentru a cumpara o casa, europenii vizioneaza in medie sapte proprietati in doua luni

Europenii nu alocă foarte mult timp căutării unei locuinte si, în medie, vizionează sapte case pentru a lua o decize, potrivit unei analize realizate în tările din Europa de către  RE/MAX Europe, lider mondial în real-estate si franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment.

Astfel, studiul realizat de companie arată că 68% dintre europeni caută o locuintă pentru a o achizitiona cca. 2 luni. Dintre acestia, 10% au sansa de a găsi casa visurilor în doar o săptămână, în timp ce peste 16% în maxim 2 săptămâni.

În ceea ce priveste topul tărilor în ceea ce priveste timpul alocat căutării unei locuinte, Portugalia este pe primul loc. Aici, circa 40% dintre persoanele care sunt în căutarea unei locuinte, au sansa de a o găsi în nici mai mult, nici mai putin de o săptămână.  La polul opul se află însă austriecii si olandezi, unde 40% dintre doritorii unei case sunt nevoiti să caute mai bine de sase luni.

„În România lucrurile se aseamănă foarte mult cu media Europei. Aici căutarea unei locuinte durează cca. 2 - 3 luni, iar procesul este cu atât mai usor în ultima perioadă, odată cu livrarea pe piată a tot mai multor locuinte noi”, a declarat Răzvan Cuc, Presedinte RE/MAX România.Studiul companiei a mai arătat că, în mod normal, bărbatii sunt mai hotărâti si mai rapizi, în timp ce femeile alocă mult mai mult timp când vine vorba de luarea unei decizii privind achizitia unei case.

În plus, analiza RE/MAX Europe mai relevă că, în medie, europenii vizionează sapte proprietăti pentru a decide care este cea mai potrivită. Există însă si exceptii – 4% dintre locuitorii Europei analizează chiar si 20 de case pentru a alege ceea ce li se potriveste.

În topul celor mai pretentiosi europeni, turcii si britanicii sunt pe primele locuri. Acestia vizionează cca. 10 locuinte pentru a putea face o alegere, în timp ce germanii si italienii nouă. Pe următoarea pozitie se află polonezii si spaniolii, care vizitează opt proprietăti, iar lucrurile stau la fel si în România. În Finlanda , însă, doar patru case sunt pe lista celor vizionate înainte de a se lua o decizie.

RE/MAX Europa a realizat acest studiu având un esantion reprezantativ de 8.000 de respondenti din 16 tări europene printre care Austria, Finlanda, Germania, Grecia, Italia, Portugalia, Spania, Elvetia, Turcia, Olanda.

RE/MAX este lider mondial în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înfiintată în 1973 în Denver, are astăzi peste 100.000 de agenti afiliati în birouri aflate în cca. 100 de tări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 33 de tări, cu peste 1.600 birouri si 15.000 de agenti, continuând să se extindă.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar