transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 09-06-2023 4.6181 lei 4.9543 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-10-2014

Tagor lanseaza cel de-al 4-lea proiect din Romania, in Pipera

Tagor lanseaza cel de-al 4-lea proiect din Romania, in Pipera

Tagor, dezvoltatorul imobiliar inovator care a introdus în România conceptul newyorkez „extra-cameră”, extinde acest concept revolutionar într-un nou proiect rezidential în Pipera, special conceput astfel încât să se încadreze în conditiile programului Prima Casă.

Proiectul rezidential din Pipera prevede construirea unui număr de 600 de apartamente în total în cadrul unei investitii de 57,6 milioane de euro. Prima fază a proiectului se apropie de finalizarea  constructiei a 76 de apartamente, cu termen de predare decembrie 2014, cu un parc privat de 1.300 de metri pătrati pentru activităti sportive si de agrement în aer liber.

„Construim o oază de locuit de calitate în apropierea Bucurestiului, departe de agitatia orasului, dar beneficiind de tot confortul urban, pentru o clientelă formată din clasa mijlocie-superioară, cu locuri de muncă în zona de nord a Capitalei si cu asteptări pe măsură în ceea ce priveste calitatea constructiei”, a declarat Anca Dumitrescu, director de vânzări Adora Pipera. „De asemenea, printre clientii nostri se numără si investitorii financiari care cumpără si apoi închiriază.

Printre avantajele oferite de Adora Pipera se numără suprafetele optime din punct de vedere al spatiului, precum si compartimentarea inteligentă care înseamnă functionalitate si eficientă energetică. De asemenea, complexul va beneficia de parcări exterioare si de un parc privat dotat cu echipamente de fitness în aer liber si un loc de joacă pentru copii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar