transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-07-2013

Tendintele si nevoile clientilor pe piata imobiliara rezidentiala din Bucuresti si New York sunt asemanatoare

Tendintele si nevoile clientilor pe piata imobiliara rezidentiala din Bucuresti si New York sunt asemanatoare

După ce a adus în România conceptul newyorkez de „Mini-cameră”, veteranul industriei imobiliare Ofer Lieberson, proprietarul Tagor – dezvoltatorul complexului rezidențial Adora Urban Village în sud-vestul Bucurestiului – spune că piețele imobiliare rezidențiale din București și din Big Apple sunt oarecum similare în ceea ce privește tendințele și nevoile clienților. În același timp, există însă diferențe majore.

Cu o experiență de 25 de ani în domeniul imobiliar, Ofer Lieberson indică faptul că cea mai evidentă asemănare între New York și București este că produsele care se bucură de cea mai mare popularitate sunt apartamentele mici în care provocarea este cum să utilizezi spațiul în cel mai bun mod cu putință. Acest fapt scoate în evidență și cele mai mari deosebiri între cele două orașe: cumpărătorii caută apartamente mici din motive diferite.

Dacă în New York pur și simplu nu mai este teren disponibil pentru mai multe clădiri, în București limitarea este dată de puterea de cumpărare a clienților și de deschiderea băncilor către achizițiile prin credit. Acest lucru limitează suprafața medie a apartamentelor în ambele orașe, deși se adresează aceluiași segment de clienti: clasa de mijloc, persoane singure sau cupluri, familii cu copii.

Aceeași experiență l-a convins pe Ofer Lieberson să aducă în România de la New York conceptul de „mini-cameră”, mizând pe faptul că românii vor aprecia un spațiu în plus la același preț. Conceptul de „Mini-cameră” înseamnă o utilizare sau funcţie suplimentară în toate garsonierele, apartamentele de două camere şi în unele apartamente de trei camere de la Adora Urban Village, ce poate fi folosit în diferite moduri de către cumpărători (viitori proprietari), fără niciun cost în plus la achiziţia locuinţei.

“Vorbim de faptul că designul inteligent face diferența pentru cumpărătorii care caută apartamente mici.

Designul inteligent înseamnă compartimentare inteligentă care fructifică la maximum suprafața dată. Am introdus designul inteligent în Adora Urban Village și vom continua să facem acest lucru în toate proiectele noastre dezvoltate în România”, spune Ofer Lieberson.

Noile apartamente construite în New York au, în medie, o suprafață de 60 – 70 de metri pătrați (potrivit statisticilor), similare cu tendința de construcție din București, dar acestea costă de 10 – 15 ori mai mult. Clienții nu sunt însă atât de sensibili la preț în New York, ci le pasă, mai degrabă, de dotări, amplasarea locuinței, portar, securitate.

“În București și în România piața este extrem de sensibilă la preț și, în opinia mea, mixul potrivit de marketing constă în a combina elemente cum ar fi dimensiunile potrivite pentru apartamente la prețuri pe care oamenii și le pot permite cu cea mai bună calitate posibilă și, în mod ideal, cu multă comunitate, familie, facilități pentru copii într-un mediu securizat", a declarat dezvoltatorul complexului Adora Urban Village din Bucureşti.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar