transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-06-2013

Terenurile potrivite pentru ferme si microferme, tot mai cautate de romani

Terenurile potrivite pentru ferme si microferme, tot mai cautate de romani

In ultima perioada, tot mai multi bucuresteni au inceput sa caute terenuri potrivite pentru microferme in jurul Capitalei. Fenomenul survine in urma controverselor aparute, in aceasta primavara, in ceea ce priveste contaminarea laptelui sau a carnii de pasare cu diverse substante nocive. Cu aceasta ocazie multe persoane si-au dat seama ca obtinerea unor produse eco ar fi posibila numai prin cultivarea sau cresterea lor in propria gradina. Astfel, asistam la o explozie a cautarilor de terenuri potrivite pentru ferme sau microferme, reiese dintr-o analiza Imobiliare.NET.

In general, cautarile pe categoria „terenuri” s-au dublat, iar interesul oamenilor pentru ferme si microferme a crescut de 10 ori fata de anul trecut. Potrivit unei analize realizate de Imobiliare.NET, daca in 2012 interesul pentru ferme se situa la 0,1% din cautari, imediat dupa scandalul produselor contaminate cu substante periculoase cautarile dupa cuvinte cheie precum “ferme” si „microferme” au ajuns la 1% din totalul cautarilor de terenuri.
 
„Cererea pentru terenuri folosite in scopuri agricole a crescut foarte mult datorita preturilor care au ajuns la un nivel foarte atractiv, dar si pentru ca oamenii vor sa-si construiasca microferme, astfel incât sa fie siguri ca ceea ce manânca este 100% eco. Pâna la urma, gradinaritul este o activitate sanatoasa in aer liber care poate fi facuta impreuna cu toata familia si in cele mai multe cazuri se poate transforma intr-o activitate de weekend”, a declarat Alina Petrescu, marketing manager al portalului Imobiliare.NET.

 

Daca unele persoane se afla in cautarea unui teren pentru amenajarea unei microferme, alte sunt fortate de imprejurari sa recurga la aceasta solutie. „Exista oameni care au cumparat terenuri in ansambluri rezidentiale cu 150- 200 de euro pe metru patrat in perioada de boom imobiliar, iar acum mai bine planteaza rosii decât sa-l vânda la un pret derizoriu”, a mai completat Alina Petrescu.

“La moda mai sunt si terenurile inchiriate. Exista multe persoane la tara care nu-si mai permit sa munceasca terenul sau nu mai gasesc o justificare economica, iar atunci solutia este inchirierea. Din pacate, desi exista cerere foarte mare pe piata libera sunt extrem de putine oferte”, a explicat Alina Petrescu, marketing manager al portalului Imobiliare.NET.

Cele mai cautate terenuri sunt in jurul Capitalei. Judetul Ilfov se regaseste in cele mai multe din cautarile persoanelor care doresc sa achizitioneze un teren in scopuri agricole. Astfel, 11 % din cautari sunt pentru Ilfov. Un alt judet care stârneste interesul vizitatorilor de site-uri imobiliare este Prahova. Circa 2,7% din cautari se indreapta catre frumosul judet cu relief montan. In clasamentul celor mai cautate terenuri a intrat si judetul Giurgiu, caruia i-a fost alocat un procent de 2,6% din cautari. Alte judete care stârnesc interesul in materie de terenuri sunt: Dâmbovita (2,2%), Brasov(2,2%), Buzau(2,1%), Calarasi(2,1%) si Ialomita(1,8%).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
John
Pitzi girls n-am văzut, probabil n-au prea mult curaj să-şi facă ave2nt pinrtre ruine :)) een schimb e plin de pitzi boys cu maşinuţele lor strălucitoare şi cu sistemul de boxe la maxim.
Dany
Planning aici ai gandit raesilt.Cine s-a confruntat cu toate modurile de trai ecologice sau non ecologice, costa bani.Numai ca un calcul simplu, o bransare la ENEL fara sa treaca curentul prin fata ogradei tale, un traf. si cativa stalpi, te costa enorm, plus ca Enel/Electrica te oblica sa mergi la flamanzii acreditati (ei, barosanii au prea multa treaba sa se uite la un pcalixi ca tine) (si cica te mai numensti cetatean roman cu toate drepturile aferente) mai sumplu e de tigani, aduc voturi, li se aduc stalpi de curent, se pot bransa singuri la retea gratis, primesc fonduri europene, si alte multe facilitati.La fel si cu restul utilitatilor.Da, stocatul de la celulele amarate pe silicon care au randament de 8% si costa cat nu poti duce, iar cu 3KW careasta ar insemna minimul daca folosesti un bec si o masina de calcat, e c-am mult, sa investesti in baterii de stocare si restul instalatiei, dar merita in timp, si sigur asta se va vedea in viitor, totul va costa foarte scump daca esti bransat la retea si cate ti se vor impune daca vrei sa ai confortul respectiv.Cine nu crede, atunci inseamna ca nu a citit APOCALIPSA ortodocsa si cum sa te vinzi sa ai parte de beneficii Eu unul nu voi da placere acestor mastodonti si voi face tot posibilul sa investesc si sa nu fiu dependent de ei.Cine doreste sa discute cu mine pe teme din aceste probleme astept intrebari si chiar un club sa creeam.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar