transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-10-2012

Top 5 credite Prima Casa, realizat de Efin.ro: BCR, BRD, CEC Bank, OTP Bank, Alpha Bank

Top 5 credite Prima Casa, realizat de Efin.ro: BCR, BRD, CEC Bank, OTP Bank, Alpha Bank

Preturile apartamentelor si-au continuat trendul descedent si in 2012, ajungand in luna septembrie la nivelul minim al ultimilor patru ani. Programul Prima Casa reprezinta o varianta optima pentru cei care sunt interesati de achizitia unei locuinte si nu dispun de banii necesari. Avansul solicitat de banci este de minimum 5% din pretul de achizitie al imobilului, iar dobanzile aferente acestui tip de imprumut sunt cele mai mici din piata.

Portalul financiar Efin.ro, lider in servicii financiare online, a realizat un top al celor mai avantajoase cinci credite din programul Prima Casa 4.

Clasamentul a fost realizat prin analiza urmatoarelor criterii:

1. Costuri (dobanda, DAE, comisioane): s-au comparat ofertele bancilor in functie de acesti parametri, atribuindu-se fiecareia un scor de la 1 la 5;

2. Avantaje: unele institutii ofera anumite facilitati in functie de care s-a asociat fiecarei oferte un scor de la 1 la 5 (perioada de gratie, Internet Banking gratuit, gama larga de venituri acceptate de banca, evaluare gratuita a imobilului adus in garantie);

3. Disponibilitatea institutiei de a acorda finantare persoanelor fizice.

Pe fondul unui mediu financiar afectat de criza, bancile si-au inasprit conditiile de creditare; astfel, s-a atribuit un scor de la 1 la 5 in functie de criteriile de eligibilitate solicitate potentialilor clienti pentru obtinerea de finantare prin programul Prima Casa.

Pe primul loc in clasament se situeaza creditul Prima Casa oferit de Banca Comerciala Romana. Acesta are o rata a dobanzii variabila de 4.17%, formata din EURIBOR la 3 luni si marja bancii de 3.95%. DAE, pentru un credit de 30.000 euro contractat pe 30 de ani, are o valoare de 4.25%.

Avantaje: Comisionul de analiza a dosarului este 0. Banca accepta o gama larga de venituri si ofera clientilor flexibilitate in ceea ce priveste plata ratelor (fara deplasare la banca, prin serviciul de internet banking).

Dezavantaje: De perioada de gratie de pana la 18 luni pot beneficia doar clientii care contracteaza creditul pentru locuinte viitoare, care urmeaza sa se construiasca in regim individual.

Pe locul 2 se plaseaza creditul Prima Casa de la BRD Groupe Societe Generale.

Rata dobanzii depinde de perioada de creditare, astfel: daca solicitantul contracteaza imprumutul pe o perioada de pana la 20 de ani, dobanda se calculeaza ca EURIBOR la 3 luni + marja de 3.65%; asemanator, daca perioada de creditare este cuprinsa intre 20 si 30 de ani, dobanda este formata din EURIBOR la 3 luni + marja de 3.75%. Pentru o perioada de creditare intre 20 si 30 de ani, rata dobanzii este de 3.957%.

Dobanda anuala efectiva are o valoare de 4.03%, pentru un credit de 30.000 euro contractat pe o perioada de 30 de ani.

Avantaje: Creditul Prima Casa de la BRD prezinta printre cele mai mici costuri dintre bancile participante la programul Prima Casa. Totodata, institutia nu percepe comision de analiza dosar, de acordare si de administrare a creditului.

Dezavantaje: Gama restransa de venituri acceptate (nu se accepta veniturile din chirii).

Locul 3 al topului revine creditului Prima noastra casa (achizitie) de la CEC Bank, prin care clientii beneficiaza de comisioane zero.

Dobanda are o valoare de 4.22%, fiind calculata ca EURIBOR 3M + marja bancii de 4%. Dobanda anuala efectiva, pentru un imprumut de 30.000 euro pe o perioada de 30 de ani, este de 4.30%.
Avantaje: Banca nu percepe comision de analiza dosar si de administrare credit si ofera Internet Banking gratuit timp de 3 luni de zile. In functie de perioada pe care se contracteaza creditul (pe termen scurt sau termen lung), clientul beneficiaza de o perioada de gratie de 90, respectiv 180 de zile calendaristice. Totodata, CEC Bank accepta o varsta maxima a solicitantului de 80 de ani pentru acest credit, implinita la sfarsitul perioadei de rambursare.

Pe locul 4 al topului se regaseste creditul Prima Casa in EUR de la OTP Bank.

Creditul are o rata a dobanzii de 4.35%, formata din EURIBOR la 3 luni si marja bancii de 4%. In cazul contractarii unui imprumut de 30.000 euro pe o perioada de 30 de ani, DAE are o valoare de 4.44%.

Avantaje: Banca nu percepe comision de analiza a dosarului, de gestionare a imprumutului si de rambursare anticipata. De asemenea, comisioanele de deschidere si administrare a contului curent aferent creditului sunt 0.

Dezavantaje: OTP Bank acorda imprumutul doar pentru achizitia de locuinte, noi sau vechi.

Creditul Alpha Housing - Prima Casa oferit de Alpha Bank se situeaza pe locul 5 in topul celor mai avantajoase imprumuturi privind achizitia unui imobil.

Dobanda este variabila, formata din indicele de referinta EURIBOR la 3 luni la care se adauga marja bancii de 4%, avand o valoare de 4.22%. DAE este de 4.30%, pentru un imprumut in valoare de 30.000 euro pe o perioada de 30 de ani.

Avantaje: Banca nu percepe comisioane de analiza si de administrare credit si accepta o gama larga de venituri.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
LeonarDoo
Informacif3n Bitacoras.com Valora en Bitacoras.com: A SEPTIEMBRE de 2010, os presentamos las mejroes ofertas de hipotecas a tipo de intere9s variable. ENTIDAD PRODUCTO INTERESES INFO Hipoteca Azul Euribor + 0,45% Hipoteca Naranja Euribor + 0,49% Hipoteca 0 Euribor + 0,0% (hast ..
Igor
Vise, domnule Turcanu!. Cu bruma de vetuniri pe care o poate avea bugetul judetean, nici o unitate bancara nu va acorda CJ un credit de 500 mld. lei vechi.S-o crezi mata! Iar pe alocatii de la bugetul de stat nu te poti baza, cel putin in anul 2013.Intrebarea este alta: de ce valoarea dobinzii este atit de mare in raport cu valoarea creditului? Cine raspunde pentru un asemenea credit impovarator?( 50 mld lei vechi la un credit de 94 mld.)Dar pentru hirtiile facute pe o parte din suma imprumutata cine raspunde?
Forever
If you want to get read, this is how you sohuld write.
Kayleigh
That's more than sesinble! That's a great post!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar