transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 03-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-09-2015

Ultimele 15 apartamente disponibile in complexul Adora Urban Village, din cele 75 construite

Ultimele 15 apartamente disponibile in complexul Adora Urban Village, din cele 75 construite

Adora Urban Village, primul complex rezidential construit de Tagor în sud-vestul Bucurestiului, este aproape ocupat – 80% din locuintele construite fiind vândute si confirmând succesul investitiei făcute de fondul de investitii britanic Patron Capital, cu active de miliarde de euro.

Ultimele 15 apartamente sunt disponibile cu rate la dezvoltator, o facilitate atractivă pentru tot mai multi cumpărători care pot deveni astfel proprietari mai rapid, fără a se îndatora la bănci.

Adora Urban Village beneficiază de locuri de parcare puse la dispozitia proprietarilor cu titlu gratuit, iar pentru cei ce doresc să detină în proprietate locul de parcare, costurile pornesc de la 600 + TVA. O altă facilitate este conexiunea cu zona de sud a Capitalei – locatarii au la dispozitie cu titlu gratuit un microbuz care face legătura între complex si cel mai apropiat centru comercial din zona Cora Alexandriei.

Complexul dispune de locuinte cu spatii generoase, luminoase gratie ferestrelor de dimensiuni mari, utilităti conectate la retelele Bucurestiului si finisaje de calitate superioară. Promovând o viată linistită si sănătoasă, ansamblul pune la dispozitia locatarilor spatii de agrement, un parc privat, locuri de joacă pentru copii, un teren de fotbal si o zonă special amenajată pentu fitness în aer liber.

Adora Urban Village a adus în România conceptul de extra-cameră, cu functionalitate multiplă. Practic, la pretul unei garsoniere, un cumpărător va achizitiona un mini apartament de două camere, cu zonele de zi si de noapte delimitate distinct.

Proiectul Adora Urban Village cuprinde în planul său 12 blocuri, dintre care 2 au fost deja construite totalizand 75 de apartamente.

Nivelul actual al vânzărilor permite astfel continuarea dezvoltării complexului în etapa a doua, care implică înăltarea a încă două blocuri cu 80 apartamente. Odată terminat proiectul, Adora Urban Village va avea în total aproximativ 550 de apartamente, realizate în urma unei investitii de aproape 35 de milioane de euro.

Proiectele Adora au început în 2013 cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucurestiului, si au continuat anul trecut cu lansarea Adora Park în Arad si Adora Forest în Timisoara si anul acesta cu Adora Pipera in nordul Bucurestiului. Proiectele Adora reprezintă o investitie imobiliară de succes a fondului britanic Patron Capital, si sunt gestionate de către dezvoltatorul imobiliar si administrator de proprietăti Tagor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Aishah
It\'s a plusreae to find someone who can think so clearly
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar