transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-01-2013

Un nou call center pe piata din Romania - Jones Lang LaSalle a incheiat o noua tranzactie pe piata de birouri din Bucuresti

Un nou call center pe piata din Romania - Jones Lang LaSalle a incheiat o noua tranzactie pe piata de birouri din Bucuresti

Jones Lang LaSalle a intermediat închirierea unui etaj de 640 m2 către compania poloneză Telbridge, în clădirea CSDA Siriului. Clădirea dezvoltată de Primavera Development este încă în constructie, având finisaje si specificatii tehnice de clasă A si este finantată din fonduri europene. Jones Lang LaSalle a reprezentat Primavera Development în această tranzactie.

Lucrările de constructie pentru clădirea situată în zona de nord a capitalei, pe strada Siriului, în cartierul Aviatiei, au fost demarate în primul trimestru al anului trecut si se preconizează livrarea în aprilie 2013, totalizând cca. 3.500 m2 închiriabili.

Compania poloneză Telbridge oferă solutii de externalizare a operatiunilor de tip call-center, reprezentând un “new entry” pe piata românească, fiind de asemenea si primul contract de preînchiriere semnat în clădirea respectivă.

Conform ultimului studiu Jones Lang LaSalle “Onshore, Offshore, Unsure?” din octombrie 2012, România se situa pe locul 9 în lume si pe locul 3 în Europa, după Marea Britanie si Polonia, ca destinatie preferată a investitorilor pentru operatiuni de tip call-center, generând cca. 11.400 de locuri de muncă în acest domeniu.

Primavera Development este implicată în dezvoltarea a numeroase proiecte în România, în special de birouri si rezidentiale, precum S-Park, Dem. Dobrescu, EOS Business Business Park, Frumoasă 30,  La Mesteceni si Sisesti Residence.Departamentul de birouri al Jones Lang LaSalle a încheiat 20 de tranzactii de închiriere în 2012, în suprafată totală de 27.500 m2.

Jones Lang LaSalle (NYSE: JLL) este un firmă specializată în servicii financiare si profesionale dedicate domeniului imobiliar. Firma oferă servicii integrate oferite de echipe de experti în toată lumea pentru clientii care doresc valoare adăugată prin detinerea, închirierea sau investitiile în domeniul imobiliar. Înregistrând venituri globale de 3,6 miliarde dolari SUA în anul 2011, Jones Lang LaSalle deserveste clientii din 70 de tări, în mai mult de 1.000 de locatii din întreaga lume, incluzând 200 de sedii.

Firma este lider în domeniul imobiliar si servicii de  facility management dedicate clientilor corporativi, cu un portofoliu de aproximativ 195 milioane de metri pătrati în întreaga lume (2,1 miliarde sq ft). LaSalle Investment Management, divizia de management al investitiilor, este una dintre cele mai mari din lume si cele mai diverse în domeniul imobiliar, cu mai mult de 47miliarde dolari SUA de active în administrare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar