transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-04-2012

Un studiu realizat de HomeFinders.ro arata ca 2012 este anul cu cele mai multe apartamente de vanzare la jumatate de pret

Un studiu realizat de HomeFinders.ro arata ca 2012 este anul cu cele mai multe apartamente de vanzare la jumatate de pret 2012 este anul în care piata rezidentială din Bucuresti înregistrează o premieră: supra-oferta pe o piată în care preturile sunt la jumătate fată de cele de dinainte de 2008. Studiul care evidentiază aceste date a fost realizat în baza raportului dintre cerere si ofertă în perioada 2007-2011 de către specialistii HomeFinders.ro.

Studiul realizat în functie de dimensiunea cererii solvabile si de stocul de oferte disponibile spre vânzare demonstrează că piata rezidentială din Bucuresti se află în acest moment într-o situatie inedită: proprietarii au scos la vânzare în Bucuresti cu 15% mai multe decât totalul ofertei promovate in anul 2007 si cu 24% mai multe decat în anul 2006, desi preturile solicitate astăzi sunt cu peste 50% mai mici decât preturile din momentul de maxim înregistrat la sfârsitul anului 2007.

În timp ce din punct de vedere statistic, volumul cererii este de asemenea la mai putin de 50% fată de cel înregistrat în perioada 2006-2007. Aceste cifre indică faptul că suntem intr-o piată a cumpărătorilor, care sunt net favorizati în procesul de negociere si achizitie.

Ca urmare a modificărilor fundamentale care au avut loc la nivelul pietei rezidentiale în ultimii ani si a nevoii cumpărătorilor de a fi corect reprezentanti, a fost lansat astăzi HomeFinders.ro, primul serviciu românesc de tipul home buying, adresat exclusiv cumpărătorilor. Initiatorul acestui proiect este Matei Malos, cel care a fondat si cunoscutul site magazinuldecase.ro, un portal imobiliar care în 2010 a fost vândut către Sanoma Digital.


„Anul trecut am testat in proiectul pilot procedurile, timpii optimi necesari unei decizii corecte de cumpărare, am evaluat costurile si cel mai importan,t am înteles exact ce îsi doresc clientii. Rezultatele au fost încurajatoare: peste 80% din clienti ne-au recomandat rudelor, prietenilor sau colegilor”, a declarat Matei Malos, initiator si co-fondator al platformei HomeFinders.ro.

Serviciul este specializat în cumpărarea apartamentelor de 2, 3 si 4 camere din Bucuresti sau, la cerere, a altor tipuri de proprietăti rezidentiale speciale (case, vile, apartamente tip duplex, penthouse) si înglobează o echipă de specialisti sustinuti tehnologic de un sistem informatic integrat.

HomeFinders.ro stochează toate proprietătile din piata rezidentială bucuresteană (93-95% din oferte sunt preluate direct de la particulari si diferenta reprezintă proprietăti disponibile în exclusivitate de la agentii imobiliare) si analizează punctele forte, dar si minusurile unei proprietăti.

Principala noutate adusă de HomeFinders.ro în piata rezidentială este informatia transparantă si relevantă pentru cumpărător - începând cu preturile reale de tranzactionare, perioadă de timp în care se vinde o proprietate si sfârsind cu marja de negociere în functie de zonă, pret si criterii legate de cerere si ofertă.

Proiectul HomeFinders.ro se lansează după ce a trecut printr-o etapă pilot în 2011, când în aproximativ 8 luni, au fost cumpărate pentru clienti proprietăti de peste 3,5 milioane de euro în Bucuresti.

Modelul de business de tipul home buying services a luat amploare în SUA, începând cu anul 2006, o dată si cu declinul pietei imobiliare – clientii începând să fie mult mai atenti atât la servicii, cât si la tarifele percepute pentru acestea. Modelele similare de business s-au dezvoltat paralel si în Europa, păstrând principala particularitate, aceeea de a reprezenta interesele cumpărătorului..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Pamuk
An answer from an expert! Thanks for cotiributnng.
Aziz
Urm toarele p r i sunt v ndute sau smtacbihe de la 20 la 30 de parti de Century efi indieni, sau PP. - 1937 - 1939 ef indian reproducere chaincase. - 1937 - 1939 ef indian reproducere ecranul din spate. - 1938 - 1939 cilindru indian fata ef, v ndute sau smtacbihe n 1936-1937 n consecin . - 741 indian fata cilindru Scout. - 1922 - 1926 ef indian fata cilindri, 1000 cc, foarte frumos, orice schimbare n cilindru spate corespunz toare. - Sprijin de la 20 la 30 sau a a indian. - Prim vara Pack frunze de la furci de la 1920 la 1923 Scout indian. - Pedala de ambreiaj cu ata ament la Scout 1920 - 1921 indian. - Seat de prim var , reproducere, Messinger un scaun cusion de aer. utilizat n 20 sau at t de indian, HD, Excelsior, etc - 101 Indian Scout / ef reproducere din spatele balamalei ecranului. - 101 Indian Scout partea de afi aj, mai 1/3 din ecran, bun pentru ecran dlagte reparat. - Moto Lamp lamp f r reflector i sticl de tip 1939 Indian i mai t rziu nlocuit de multe ori de tip mai vechi. - Mesaj Seat, reproducere Indian Scout 1922-1923, 1922-1925 i ef. - Excelsior (? Henderson) Suport Seat, longitudinal odihnindu-se in post scaun, 10 - 20 lea. - Wandrerer set de instrumente. - Arcuri pentru 1946 furci i Chief mai t rziu Indian, a anun at unul. - Bancheta din spate, la Majestic Scout i ef indian 20 i 30 de ani, accesorii originale.
Roaa
Idei geniale desrpe abordarea clientilor sunt convinsa ca multi au dat clik pe IMI PLACE . Dar oare chiar ajuta toate acestea in vanzari? Le-a pus in practica cel care le recomanda teoretic ? Din propria experienta pot spune ca din 10 clienti intrebati daca au nevoie, isi doresc un credit, 8 au spus ca DA.. dar din ei doar 1 indeplinea conditiile necesare sa poata accesa unul. Nu am testat, dar sunt convinsa ca daca intrebi 10 persoane daca au nevoie de o casa, macar 5 ar raspunde DA. Intrebarea e cati dintre ei isi pot permite una. Nu stiu daca marea problema a vanzarilor e cauzata doar de faptul ca nu stii cum sa vinzi, cum sa pui problema, cum sa abordezi clientii cred ca ar trebui sa tinem cont si de faptul ca da, oamenii au nevoi, isi doresc sa si le satisfaca, dar puterea financiara de cele mai multe ori nu le permite. E usor sa scrii pareri, opinii, sa dai sfaturi,idei, sa propui tehnici si metode..e greu sa le pui in practica, dar pana la urma le pui..si iti dai seama ca de fapt ai stat de vorba cu un client, i-ai identificat nevoia, i-ai indus dorinta de a-si satisface aceasta nevoie ,i-ai gasit produsul care-i trebuie, dar cand ajungi in final sa vinzi de fapt nu ai vandut nimic, pentru ca puterea lui financiara nu-i permite sa cumpere . Nu stiu cum se probeaza aceste idei in alte domenii, dar in cele amintite realitatea e cu totul alta Astazi, in anul 2011, nu cred ca problemele esentiale ale vanzarilor sunt ideile, tehnicile, metodele de abordare a clientilor, ci mai degraba mentalitatea acestora cand sunt pusi in situatia de a lua o decizie de a cumpara ceva, si cel mai important puterea banului .
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar