transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 09-12-2023 4.6059 lei 4.9677 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-04-2015

Vanzari record in primele luni din 2015 pentru Amber Gardens

Vanzari record in primele luni din 2015 pentru Amber Gardens

Amber Gardens, primul proiect rezidential cu locuinte verzi de lux din România, a înregistrat vânzări record în primele luni ale acestui an. Vânzările confirmă o cerere din ce în ce mai mare pentru locuinte eficiente energetic, care au în acelasi timp o calitate deosebită, un design modern si răspund preocupării sporite pentru confort si sănătate. Locuintele Amber Gardens consumă de 5 ori mai putină energie decât o locuintă clasa A cu dimensiuni similare si de 9 ori mai putin fată de o locuintă standard (clasa C).

Astfel, în numai patru luni de la prezentarea proiectului, au fost vândute în avans 10 dintre cele 12 locuinte verzi de lux planificate pentru primele două faze de dezvoltare. În 2015 vor fi finalizate alte 11 locuinte, personalizate în functie de cererile clientilor, pe lângă cele 6 finalizate la sfarsitul anului 2014. În luna iunie 2015, complexul va fi locuit de primii proprietari: trei familii care acum îsi aleg designul interior al locuintelor.

Investitia într-o casă verde de lux începe de la 240.000 euro + TVA, pentru o locuintă cu o suprafată de aprox. 250 mp si un teren de aproximativ 650 mp.

În prezent, preturile locuintelor vândute ajung la 450.000 euro + TVA, majoritatea cumpărătorilor de până acum alegând extra optiuni precum: un etaj suplimentar, piscină, grădină mai mare, sistem Smart Home etc.

Amber Gardens va cuprinde 60 de locuinte verzi de lux, individuale, concepute pentru a avea un nivel ridicat de performantă, consum energetic redus semnificativ si costuri mai mici de întretinere. Proiectul va fi dezvoltat pe parcursul a 3 ani în zona Otopeni – Tunari, lângă pădure, într-o zonă în continuă dezvoltare, care oferă beneficii viitorilor proprietari – infrastructură si acces facil (3 zone de acces, DN1 care va deveni si mai eficient odată cu deschiderea pasajului de la Piata Presei Libere, soseaua de centură si viitoarea conexiune cu A3), transport public, scoli si grădinite, spatii largi, în mijlocul naturii.

“Avem un răspuns extraordinar din partea clientilor, ceea ce confirmă analiza noastră: piata este cu adevărat pregătită pentru a redefini luxul ca un stil de viată echilibrat, care îmbină în armonie calitatea exceptională, confortul si natura. Primele faze de dezvoltare ale proiectului Amber Gardens au avut vânzări record si suntem optimisti si în ceea ce priveste cererea în perioada următoare, clientii apreciind eforturile noastre de a lansa un proiect unic în România.”, a declarat Leonidas Anastasopoulos, Managing Partner Alesonor, dezvoltatorul proiectului Amber Gardens.

Amber Gardens este primul proiect rezidential de lux, de dimensiuni mari din Romania, care are la bază principiile designului bioclimatic si aplică standardele energetice ale unei "case pasive". Amber Gardens redefineste luxul oferind finisaje de calitate, confort, un mediu sănătos cu aer curat, lumină naturală si acustică superioare, intimitate, grădini si spatii largi, consum redus de energie si costuri mici de întretinere.

Proiectul Amber Gardens a obtinut prima certificare “Casă Verde” din Bucuresti, acordată de Romania Green Building Council (RoGBC). De asemenea, proiectul Amber Gardens este câstigător al premiului I la prestigiosul concurs “Anuala de Arhitectură Bucuresti”.

„Analiza realizată de Romania Green Building Council confirmă că proiectul dezvoltatorului Alesonor, Amber Gardens, demonstrează că astăzi pot fi atinse cele mai ambitioase obiective de eficientă energetică ale Uniunii Europene pentru 2020: consum energetic egal cu zero.”, a declarat Steven Borncamp, CEO Romania Green Building Council.

Alesonor este o companie de dezvoltare imobiliară, fondată în România în anul 2003. De-a lungul timpului, Alesonor a investit în dezvoltarea unor proiecte imobiliare de succes, incluzând proiecte comerciale, industriale, rezidentiale, precum si clădiri de birouri. În ultimii ani, obiectivul principal al companiei l-a constituit dezvoltarea proiectelor rezidentiale de lux si, în acelasi timp, responsabile fată de mediu, domeniul în care compania a câstigat o experientă importantă pe piata din România.

Cu un capital de investitii de aprox. 45 milioane euro, în proiecte imobiliare si terenuri, compania îsi propune să atingă standarde exceptionale de calitate, confort si lux, acordând atentie sporită responsabilitătii fată de mediului înconjurător.

Alesonor a lansat următoarele proiectele rezidentiale de succes: Clover Residence, Magnolia Residence, Ivy Office Residence, Almond Tree Residence, Amber Gardens.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar