transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 02-03-2024 4.5984 lei 4.9699 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-03-2015

Vanzarile de apartamente in Adora Pipera au inceput pe fondul dezvoltarii rapide a zonei de birouri din nordul Capitalei

Vanzarile de apartamente in Adora Pipera au inceput pe fondul dezvoltarii rapide a zonei de birouri din nordul Capitalei

Prima etapă a complexului rezidential Adora Pipera, o investitie finantată de fondul britanic Patron Capital, cu active de miliarde de euro, a fost finalizată si predată dezvoltatorului, care a început vânzările.

Cu preturi situate sub nivelul de 600 de euro pe metrul pătrat, Adora Pipera oferă cel mai bun raport pret/suprafata/calitate în zona Pipera pentru cele 76 de apartamente cu trei si două camere, si garsoniere, toate cu finisaje premium si bucătării complet echipate. Preturile locuintelor din Adora Pipera încep de la 64.000 de euro pentru apartamentele cu trei camere, de la 57.000 de euro pentru apartamentele cu două camere, respectiv de la 43.000 de euro pentru garsoniere.

„Zona Pipera cunoaste o dezvoltare imobiliară explozivă si tot mai multe persoane vor ajunge să lucreze la birourile din zonă, dat fiind faptul că nordul Bucurestiului a devenit un pol al sediilor de firme în ultima perioadă. Sunt destul de multe clădiri de birouri în constructie astfel încât estimăm că în următoarele 12-18 luni cel putin câteva mii de angajati vor fi relocati în zonă, dintre care unii poate vor căuta o locuintă mai aproape de locul de muncă”, a declarat Andreea Hamza, directorul de marketing si vânzări al proiectelor Adora.

Potrivit surselor publice, peste două treimi din proiectele de clădiri de birouri aflate ân diverse stadii de constructie în Bucuresti sunt localizate în zona Pipera.

Proiectele Adora au început în 2013 cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucurestiului, si au continuat anunl trecut cu lansarea Adora Park în Arad si Adora Forest în Timisoara.Adora Pipera a păstrat conceptul de compartimentare interioară inteligentă lansat odată cu Adora Urban Village care aduce o extra-cameră inclusă în pret cu functionalitate multiplă, precum si eficientă energetică. Toate garsonierele si apartamentele din Adora Pipera sunt astfel concepute încât costurile de întretinere să nu le depăsească pe cele ale apartamentelor de oriunde din Bucuresti.

Proiectele Adora reprezintă o investitie imobiliară de succes a fondului britanic Patron Capital, si sunt gestionate de către dezvoltatorul imobiliar si administrator de proprietăti Tagor. Cu peste 70% din unitătile Adora Urban Village si aproape jumătate din cele din Adora Park Arad vândute, investitorul este în curs de analiză a etapelor următoare în dezvoltarea acestor proiecte rezidentiale, asa cum a fost anuntat initial.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar