transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-07-2013

Vanzarile in centrele comerciale din zona Moldovei, sustinute pe timp de vara de romanii intorsi de la munca in strainatate

Vanzarile in centrele comerciale din zona Moldovei, sustinute pe timp de vara de romanii intorsi de la munca in strainatate

“Parcurile comerciale din zona Moldovei ies din tiparele clasice ale scăderii vânzărilor în sezonul de vară ca urmare a plecării locuitorilor în concedii, întrucât mulți moldoveni se întorc acasă pentru a-și petrece vacanţa, după ce o bună perioadă de timp au fost la muncă în diferite ţări europene", a arătat Graham Kilbane, COO Argo Real Estate Opportunities Fund (ARGO). ARGO este unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail și centre comerciale din România.
 
Recensământul din 2011 a plasat o serie de judeţe din Moldova în top în ceea ce priveşte numărul de locuitori plecaţi pentru o perioadă mai lungă de timp în străinătate: judeţele Bacău, Neamţ, Suceava şi Iaşi se află pe primele locuri. Pentru comparație, numărul bucureştenilor plecaţi din ţară pe o perioadă lungă de timp este la circa jumătate faţă de cel al sucevenilor, în timp ce judeţul Ilfov se află la sfârșitul clasamentului.
 
"În principal ca urmare a întoarcerii românilor în țară în vacanţa de vară, în cele două centre comerciale pe care le operăm în Iaşi şi, respectiv, Suceava, variaţia medie a vânzarilor (per ansamblul retailerilor) este mai redusă între lunile de vară; mai mult, vânzările cresc în această perioadă în special pe zona "Do-It-Yourself" şi a amenajărilor interioare", a precizat Graham Kilbane.
 
Situaţia este diferită la Era Shopping Park Oradea, de exemplu, unde traficul de vizitatori înregistrează un declin în iulie, iar vânzările  merg mai bine în august decât în luna anterioară, cu o revigorare generală semnificativă în septembrie, când pe de o parte încep şcolile, iar pe de alta se introduc în magazine noile colecţii. Lucrurile sunt oarecum similare în parcul comercial operat de ARGO în Sibiu, dar scăderile sunt mai mici decât la Oradea, întrucât Sibiul este o destinaţie de vacanţă, aşa încât vizitatorii care ajung în oraş "compensează" o parte dintre sibienii care au plecat în concediu.

"Desigur însă că retailerii şi managementul centrelor comerciale implementează acţiuni menite să stimuleze atât traficul, cât şi vânzările, şi aici mă refer nu doar la parcurile operate de ARGO, ci în general, iar imaginaţia manifestată în acest an mi se pare debordantă în multe locaţii", a arătat Graham Kilbane.

Pentru a atrage cumpărătorii şi a le oferi o alternativă de petrecere a timpului liber pe perioada verii, parcurile comerciale operate de ARGO în Iaşi, Oradea şi Suceava, de exemplu, au amenajat în premieră plaje cu nisip, umbrele şi şezlonguri, în special pentru copii; concursurile de golf, plăcintele uriaşe şi o serie de premii sunt puse, de asemenea, la bătaie de centrele comerciale pentru a păstra viu interesul vizitatorilor în sezonul estival.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Sanjib
Thank you for writing such a great iamfrontive article for today's modern readers. Two thumbs up for great content and interesting views. I could only aspire to write like this.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar