transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-02-2016

Vanzarile la The Park Apartments au atins 10 milioane euro in 2015

Vanzarile la The Park Apartments au atins 10 milioane euro in 2015

Dezvoltatorul lituanian Hanner anuntă că vânzările din proiectul The Park Apartments, amplasat în apropierea Parcului Tineretului, au atins o valoare de aproximativ 10 milioane de euro în 2015. Valoarea medie a unei tranzactii a fost de 85.000 de euro. Cele mai căutate unităti au fost cele de trei si patru camere. Cea mai mare tranzactie înregistrată a fost în valoare de 155.000 EUR, cu TVA inclus, iar cea mai mică de 59.000 EUR.

Media vânzărilor lunare a înregistrat o crestere puternică în a doua parte a anului 2015, datorită unui proiect unic de branding pe piata locală, care a inclus un parteneriat strategic cu unele dintre cele mai importante echipe de arhitecti si designeri din România. Acestia au propus concepte diferite de amenajare, cu bugete rezonabile si realizate aproape exclusiv cu design românesc, care evidentiază atu-urile acestui proiect si valorile Hanner. În plus, clădirile THE PARK 2, 3 si 4 din proiect vor avea o altă arhitectură, dar si un proiect de peisagistică extrem de complex, pentru aproximativ 2.000 mp de spatii verzi si de recreere.


 
„Clientii actuali provin majoritar din domenii tehnice, în special IT, si sunt foarte atenti la modul în care investesc sumele de care dispun. Designul ne-a ajutat în comunicarea stilului de viată promovat în The Park Apartments si a avantajelor proiectului”, declară Silviu Grigorescu, Country Manager Hanner România. „Clădirile din ansamblu au fost realizate cu o atentie deosebită la detalii precum izolarea termică, siguranta la incendii, compartimentare si gradul de utilizare a spatiului construit” a adăugat el.
 
Printre avantajele oferite clientilor de proiectul The Park Apartments se numără apartenenta la o comunitate deja puternică, cu valori comune, localizarea clădirilor aproape de parc, scoli, grădinite, spitale si mari centre de shopping, dar si calitatea lucrărilor de constructii precum si o listă amplă de idei de amenajare si de abordare a spatiilor interioare.
 
Echipa Hanner a colaborat în 2015 cu nouă echipe de designeri si arhitecti celebri din România. Acest proiect a implicat un număr record de produse de design românesc prezente într-un proiect rezindential. Colaborarea cu arhitectii vizează si apartamentele din clădirea THE PARK 2. 
 
În prima parte a anului 2015 Hanner a finalizat vânzarea primului bloc din proiect. În prezent cea de a doua clădire se află aproape de stadiul de receptie, iar clientii sunt interesati să tranzactioneze si apartamente off-plan din clădirile THE PARK 3 si 4, pentru care s-au încheiat deja contracte. 
 
Hanner lucrează în paralel la cele 3 clădiri noi ale proiectului THE PARK Apartments. Data finală de livrarea a întregului proiect ar putea fi avansată cu un an dacă ritmul vânzărilor se va mentine la acelati nivel, respectiv 2017. The Park este un ansamblu rezidential care va totaliza 430 de apartamente si care atrage investitii totale de circa 40 milioane de euro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar