transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-02-2024 4.5785 lei 4.9686 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-11-2013

Warehousefinder.ro - website lansat de Jones Lang LaSalle ce gazduieste proprietatile industriale si logistice disponibile pe piata

Warehousefinder.ro - website lansat de Jones Lang LaSalle ce gazduieste proprietatile industriale si logistice disponibile pe piata

Jones Lang LaSalle a lansat recent website-ul warehousefinder.ro, o platforma care se adreseaza companiilor in cautarea spatiilor industriale si logistice, disponibila in limba romana si engleza.

In prezent website-ul promoveaza 50 de parcuri industriale importante precum si numeroase hale si depozite destinate productiei si activitatilor de logistica si distributie. Aria de acoperire este nationala, incluzand marile hub-uri industriale din Romania, precum Bucuresti si Ilfov, Timisoara, Arad, Brasov, Cluj, Turda, Ploiesti si Constanta.

Cristina Pop, directoarea departamentului industrial al Jones Lang LaSalle declara: “Ne propunem ca acest portal sa devina interfata intre clientii care isi cauta spatii industriale si logistice si proprietarii de astfel de spatii. Proprietarii isi pot promova gratuit proprietatile disponibile spre inchiriere ori vanzare, iar pentru companiile in cautare de locatii, filtrele de cautare includ suprafete mici, de la 500 mp pana la peste 20.000mp, oferind astfel o gama variata de spatii. Printre particularitatile website-ului mentionam harta Google interactiva, pentru cercetarea imprejurimilor, posibilitatea compararii proprietatilor selectate din punct de vedere al specificatiilor tehnice, disponibilitatea rapoartelor specializate pentru piata industriala/logistica inclusiv descrierea detaliata a regiunilor care concentreaza dezvoltari logistice.”

In plus, JLL pune la dispozitie servicii conexe de consultanta in vederea inchirierii si vanzarii spatiilor sau pentru dezvoltari la cerere (build-to-suit), precum si posibilitatea oferita proprietarilor de expune  proprietatile catre baza  de date internationala de clienti corporate, aceasta platforma fiind disponibila in toate tarile din CEE unde Jones Lang LaSalle activeaza.

O caracteristica unica o constituie si informatiile disponibile despre principalii jucatori, marii dezvoltatori cu experienta in regiune, care sunt prezenti pe piata locala.

“Succesul inregistrat de lansarea acestui website in tari precum Polonia si Cehia a justificat lansarea acestuia si in Romania, pentru a veni in intampinarea cererii existente. Speram astfel sa contribuim la cresterea transparentei pietei industrial-logistice  si fructificarea potentialului industrial  din Romania, fiind a doua tara din CEE ca marime, cu reale sanse pentru deschiderea unor fabrici sau incurajarea IMM-urilor spre dezvoltarea activitatilor locale”, declara Cristina Pop.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar