transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-10-2011

Willbrook deschide Platinum, centru de business si conferinte, o investitie de 100 de milioane de euro

Willbrook deschide Platinum, centru de business si conferinte, o investitie de 100 de milioane de euro Dezvoltatorul de origine britanică Willbrook International anuntă finalizarea si livrarea pe piată a celui mai modern centru de business si conferinte din Capitală, Willbrook Platinum, o destinatie premium de afaceri, care respectă principiile arhitecturii green.

Willbrook Platinum Business and Convention Center oferă spatii generoase si flexibile, amenajate pentru birouri de lux, cu servicii si echipamente de cinci stele, fiind astfel alegerea ideală pentru găzduirea conventiilor, a întâlnirilor si evenimentelor speciale.

Situat în zona de nord a Capitalei, la doar câteva minute de aeroportul Henri Coanda si de centru, Willbrook Platinum cuprinde două clădiri, P+5 etaje fiecare, unite printr-un coridor larg, întregul complex având o suprafată construită de aproximativ 65.000 mp si spatii destinate organizării unor evenimente sau expozitii care pot găzdui peste 2.000 de invitati.

Complexul dispune de o suprafată de birouri de închiriat de aproximativ 37.000 de metri pătrati de birouri clasa AAA si peste 850 de locuri de parcare, atât în subteran, cât si la exterior. Investitia totală în acest proiect se ridică la suma de 100 de milioane de euro.

Centrul de afaceri dezvoltat de compania Willbrook International este un proiect avangardist, “green”, care pune accent pe confortul angajatilor si pe protectia mediului înconjurător. Astfel, spre deosebire de clădirile traditionale, birourile Willbrook Platinum beneficiază la maximum de lumină natural si aer filtrat.
În timpul constructiei s-au folosit materiale cu o toxicitate redusă si tehnologii de minimizare a deseurilor. De asemenea, apa este încălzită cu ajutorul panourilor solare folosindu-se, totodată, programe inteligente de diminuare a efectului de încălzire insulară.

“Azi deschidem portile celui mai modern centru de afaceri “verde” din Capitală si suntem mândri că putem să oferim o clădire de o calitate excelentă, cu servicii deosebite. Vorbind de constructii verzi, acestea furnizează beneficii financiare pe care constructiile conventionale nu le au. Câteva costuri globale care dovedesc astfel de beneficii sunt: 25 – 30% mai multă eficientă energetică, electricitate scăzută fată de consumul de vârf, generarea energiei naturale din surse regenerabile, reducerea achizitionarii de energie electrică cu mai mult de 28%. În concluzie, noi abordăm filozofia verde, iar voi veti obtine beneficiile”, declară Daiana Voicu, Managing Partner Willbrook International.

Willbrook Platinum Business and Convention Center dispune, pe lângă spatii de birouri, si de cel mai modern si exclusivist centru de conferinte din Bucuresti, cu o capacitate de peste 2.000 de persoane si dotat cu tehnologii de ultimă generatie.

În timp ce cursurile sau întâlnirile informale pot fi organizate în cele sase săli medii ca dimenisune (cu 70 de locuri în medie fiecare), întâlnirile de anvergură se pot desfăsura în cele două săli mari (cu o divizare flexibilă), cu aproximativ 300 de locuri fiecare sau în Mahogany Food Court, care poate găzdui până la 1.000 de persoane.

Sala mare destinată conferintelor, Walnut Amphitheatre, se întinde pe două nivele, dispune de sisteme audio si video încorporate si poate fi folosită pentru conferinte de amploare.

Willbrook Platinum Business and Convention Center este un proiect prietenos cu mediul ce încorporează strategii ecologice inovatoare pentru managementul si conservarea apei si energiei. Această destinatie de afaceri “verde” are un impact pozitiv asupra sănătătii publicului si a mediului înconjurător, reducând costurile operationale si sporind productivitatea ocupantilor. Platinum a fost construit conform stadardelor “verzi” europene si americane, fiind monitorizat permanent în scopul certificarii LEED (Excelentă în Design Ecologic si Energetic) până în momentul finalizării.

Willbrook International este o corporatie internatională, înfiintată în Marea Britanie, care oferă o gamă completă de servicii imobiliare profesionale adresate atât indivizilor, cât si companiilor. Încă de la înfiintare, compania s-a concentrat pe oportunitătile de afaceri din Europa Centrală si de Est. Începând cu 1998, Willbrook International a dezvoltat imobile rezidentiale de lux, clădiri de birouri, comerciale si industria­le în România, Cehia, Letonia, Georgia, Bulgaria si Turcia..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar