transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-08-2011

Willbrook Platinum gazduieste studiourile Realitatea Media

Willbrook Platinum gazduieste studiourile Realitatea Media Realitatea Media a ales Willbrook Platinum Business and Convention Center, proiect premium în curs de certificare LEED (Leadership in Energy & Environmental Design) la standard Gold, ca noua locatie pentru studiourile trustului de media. Clădirea are o locatie excelentă în Sectorul 1, noul sector de business din zona de nord a Capitalei, la doar câteva minute de aeroport si de centru.

Începând cu 1 octombrie 2011, Realitatea Media va ocupa aproximativ două etaje, precum si spatii pentru studiourile ultra-performante, dotate cu echipamente tehnice moderne, toate acestea în singura clădire care de la începutul constructiei a adoptat principiile green, fiind îndeaproape monitorizată pentru respectarea standardelor si conditiilor impuse de LEED.

“Willbrook Platinum Business and Convention Center reprezintă expresia recunoasterii eforturilor noastre, a calitătii si distinctiei pe care proiectele Willbrook le oferă. După un proces îndelungat, suntem foarte fericiti că am reusit să finalizăm acest proiect si să relocam studiourile si birourile Realitatea Media în sigura clădire care a adoptat în întregime principiile constructiilor green. Willbrook este cea mai bună certificare a excelentei pe care o punem la dispozitia tuturor clientilor nostri” a declarat Daiana Voicu, Managing Partner Willbrook International.

Proiectul cuprinde un complex de spatii de birouri si centru de conferintă dispuse în două clădiri, P+5 etaje fiecare ce se întind pe o suprafată de închiriat de aproximativ 37.000 de metri pătrati închiriabili de birouri clasa AAA, cu un număr total de peste 850 de locuri de parcare atât subteran, cât si la exterior.

În completarea spatiilor cu destinatie pentru birouri, Willbrook Platinum Business and Convention Center dispune de cel mai modern si exclusivist centru de conferinte din Bucuresti dotat cu tehnologii de ultimă generatie.
Centrului de business si conferinte i se alătură un spatiu generos alocat pentru restaurantul complexului, Mahogany Food-Court.

“În completarea parteneriatului foarte puternic pe care îl desfăsurăm de ani de zile cu dezvoltatorul imobiliar britanic, Willbrook International, am decis să relocăm studiourile si birourile Realitatea Media în proiectul companiei premiat recent, în cadrul celei mai mari competitii imobiliare internationale. Asadar, suntem nerabdători să ne începem activitatea în noua destinatie de afaceri “verde” a Bucurestiului”, declară proprietarul postului de televiziune Realitatea TV, Elan Schwartzenberg.

Willbrook International este o corporatie internatională, înfiintată în Marea Britanie, care oferă o gamă completă de servicii imobiliare profesionale care se adresează atât indivizilor cât si companiilor. Încă de la înfiintare, compania s-a concentrat pe oportunitătile de afaceri din Europa Centrală si de Est. Începând cu 1998, Willbrook International a dezvoltat imobile rezidentiale de lux, clădiri de birouri, comerciale si industria­le în România, Cehia, Letonia, Georgia, Bulgaria si Turcia.

Misiunea companiei este de a dezvolta si sustine concepte unice pe pietele locale, combinând expertiza internatională cu inovatia si designul local. Urmărim o dez­voltare durabilă si protejarea mediului si dorim să creăm valoare si beneficii atât pentru companie, cât si pentru clientii nostri.

Compania a crescut în ultima vreme  prin intermediul celor patru divizii:

Willbrook Real Estate – dezvoltă un portofoliu semnificativ si variat de proi­ecte imobiliare în întreaga Europă.

Willbrook Property Management – coordonează toate serviciile oferite clientilor de real estate pentru proprietătile companiei si ale altor investitori, fie că edificiul are destinatie rezidentială, de bi­rouri, comercială sau uz mixt.

Willbrook Hospitality – oferă o gamă largă de servicii cu valoare adăugată pentru clientii din clădirile cu destinatie rezidentială si de afaceri: spa, cluburi de fitness, restaurante si catering, organizare de evenimente.

Willbrook Medical Center – adaugă serviciilor existente servicii medicale de top, raspunzând astfel nevoilor pacientilor prin intermediul cen­trelor medicale locale si a parteneriatelor cu institutii medicale recunoscute pe plan international..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
top seo guys
jS9M6E Looking forward to reading more. Great post.Really thank you! Awesome.
check out these guys!
WCnVuy Very informative blog article.Really looking forward to read more. Really Cool.
make money online
l977Zx Very informative blog article.Much thanks again. Keep writing.
link building
JXMeO9 Wow, great article.Thanks Again. Awesome.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar