transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-02-2024 4.5843 lei 4.9769 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-12-2013

www.greenbuildinginfo.eu - primul portal independent de cautare birouri verzi din Europa

www.greenbuildinginfo.eu - primul portal independent de cautare birouri verzi din Europa

Greenbuildinginfo.eu este primul portal independent de căutare birouri verzi din Europa, furnizând soluții de birouri sustenabile și informații privind principalele aspecte ale acestor piețe.

www.greenbuildinginfo.eu este astfel singurul portal din Europa unde pot fi găsite toate clădirile verzi de pe continent, prezentate într-o structură clară și transparentă, în limba engleză. Nu este întâmplător că acest segment este extrem de atractiv, întrucât ocupanții preocupați de impactul asupra mediului sunt tot mai mult interesați de clădiri prietenoase cu mediul, dar și de bunăstarea angajaților lor.

Greenbuildinginfo.eu prezintă clădiri verzi de birouri din 28 de țări. Vizitatorii care caută spații de birouri oriunde în Europa trebuie doar să selecteze anumiți parametri pentru a găsi spațiul potrivit.

Acest website furnizează informații privind diferențele dintre organizațiile care acordă certificări verzi precum LEED, BREEAM, DGNB/ÖGNI, HQE și alte modele de certificări, care ajută utilizatorii să înțeleagă că tehnologia verde oferă un avantaj competitiv.

Clădirile de birouri verzi oferă soluții cu eficiență de costuri

Secțiunea “Good to Know” (Bine de știut) prezentă pe www.greenbuildinginfo.eu, nu numai că definește conceptele utilizate zi de zi de către profesioniști, dar și explică în mod clar faptul că operarea unei clădiri verzi de birouri este avantajoasă, venind în întâmpinarea unor multiple așteptări sociale și de afaceri.

Acest lucru poate să nu apară evident la prima vedere.

Acționarii și beneficiarii multor companii se așteaptă la reducerea amprentei ecologice a companiilor lor. Responsabilitatea socială a corporațiilor nu mai este de mult doar un slogan, ci a devenit o cerință, iar protecția mediului este unul dintre elementele sale cheie. Iată că subiectul clădirilor verzi de birouri nu mai poate fi ignorat.

Informații la zi despre clădirile verzi de birouri

Greenbuildinginfo.eu oferă informații actualizate despre reglementările clădirilor verzi de birouri într-o anumită țară și furnizează detalii de contact ale companiilor care furnizează direct tehnologie verde. Cele mai importante link-uri sunt astfel colectate pe un singur portal. Secțiunea “Who is Who”  prezintă cei mai importanți jucători internaționali de pe piața de birouri sustenabile, website-ul furnizând în același timp știri, informații și evenimente din piața proprietăților comerciale.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar