transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-03-2014

Abonamentele Vodafone Business Profiles, pentru companii, sunt imbogatite cu noi beneficii

Abonamentele Vodafone Business Profiles, pentru companii, sunt imbogatite cu noi beneficii

Vodafone, liderul pietei business de comunicatii mobile, imbogateste portofoliul sau de abonamente pentru companii, Vodafone Business Profiles, incluzand serviciile 4G in toate pachetele RED si adaugand noi beneficii pentru celalalte tipuri de planuri tarifare.

Toti clientii business care opteaza pentru un abonament RED -clienti noi si existenti  se vor putea bucura de o experienta 4G completa, avand incluse in abonament accesul la serviciile 4G, un SIM 4G si posibilitatea de a alege un smartphone dintr-o gama larga de terminale compatibile 4G, la preturi foarte avantajoase. Mai mult, abonatii RED beneficiaza de trafic de date de pana la 4 GB. Pentru clientii care au nevoi de comunicare mai reduse, Vodafone propune pachetele White: White Start (7 Euro), White Plus (10 Euro) si White Smart (15 Euro), care ofera convorbiri si SMS-uri nelimitate in retea (pentru abonamentele White Plus si White Smart), precum si un trafic de date generos de pana la 500 MB.

„Facem astazi un pas important in oferta noastra pentru companii prin includerea mai multor beneficii in toate categoriile de abonament. Astfel, am integrat in pachetele RED accesul la tehnologia 4G pentru a incuraja adoptia acestor servicii in Romania si a oferi clientilor nostri cea mai buna experienta de utilizare a internetului pe telefonul mobil, la cele mai mari viteze, de pana la 100 Mbps. Dispunem de unul dintre cele  mai extinse portofolii de abonamente de pe piata, care acopera toate nevoile de comunicare, de la cele mai simple la cele mai sofisticate, pentru toate tipurile de companii., a declarat  Markus Lause, Director, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania.

Clientii business care opteaza pentru un abonament RED au la dispozitie o gama variata de smartphone-uri de top, compatibile 4G, la preturi extrem de avantajoase.

Astfel, cei care opteaza pentru un abonament RED Top pot achizitiona Samsung Galaxy S4, la pretul de 1 EUR (TVA inclus),  Tot la pretul de 1 Euro (TVA inclus) este disponibil si Nokia Lumia 925 pentru cei care aleg abonamentele RED, respectiv HTC One Mini pentru abonamentele Red Start. Si clientii pachetelor White pot alege smartphone-uri -cum ar fi Vodafone Smart Mini la pretul de 29 Euro (TVA inclus) cu abonamentul White Plus sau Samsung Galaxy Young la pretul de 1 Euro (TVA inclus) cu abonamentul White Smart, Preturile telefoanelor sunt promotionale, pe perioada  limitata.

Mai multe informatii despre portofoliul de abonamente business al Vodafone Romania sunt disponibile la: www.vodafone.ro/business. Vodafone Romania a fost primul operator telecom care a introdus conceptul de abonamente integrate de voce si date pentru clientii business in Romania, in 2012.

Vodafone Romania va extinde reteaua 4G in zeci de orase pana la sfarsitul anului. In prezent, reteaua 4G Vodafone acopera un numar total de 10 orase mari ale tarii, cu viteze de pana la 100 Mbps: Arad, Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Galati, Timisoara si Bucuresti. Reteaua 4G are o acoperire outdoor de 89% in Bucuresti si o acoperire de peste 90% in 7 din cele 10 orase cu retea 4G din Romania. 

Reteaua Vodafone Romania a fost recunoscuta ca fiind una dintre cele mai performante si rapide retele din Europa. In 2013, Vodafone Romania a fost certificata de auditorul independent p3 communications pentru “cel mai bun serviciu de date pe smartphone” si “cel mai bun serviciu de date mobile broadband” dintre toate retelele LTE/UMTS/GSM, in zonele metropolitane din Romania.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar