transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-09-2023 4.6709 lei 4.9675 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-04-2015

Abonatii Vodafone Romania se pot bucura de o experienta muzicala completa, cu pana la patru luni de internet nelimitat

Abonatii Vodafone Romania se pot bucura de o experienta muzicala completa, cu pana la patru luni de internet nelimitat

Vodafone Romania ofera de acum abonatilor sai  o experienta muzicala completa, cu pana la patru luni de internet nelimitat, in reteaua sa performanta 4G.

“Reteaua noastra 4G a fost deja certificata pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date si telefonie mobila. Acum, le oferim utilizatorilor nostri o experienta cu adevarat nelimitata, fara bariere de trafic timp de pana la patru luni, astfel incat sa se poata bucura de serviciile de streaming, sa asculte muzica prin aplicatia Zonga sau sa ruleze continut video pe YouTube, fara sa isi faca griji privind depasirea traficului.  Astfel, fiecare abonat Vodafone poate beneficia din plin, de acum, de avantajele retelei noastre si de inovatiile aduse de Supernet 4G”, a spus Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Promotional, Bonusul Nelimitat este de acum disponibil pentru toti utilizatorii care semneaza sau prelungesc un abonament Easy, Smart sau RED pentru smartphone-uri, precum si un abonament de internet mobil, pentru laptop-uri si tablete. Bonusul de internet nelimitat este gratuit si este valabil 4 luni pentru toate abonamentele RED, respectiv 2 luni pentru abonamentele Easy si Smart, incepand cu 7 Euro/ luna, precum si pentru abonamentele de internet mobil.

Mai mult, abonatii Smart beneficiaza acum si de minute si SMS-uri nationale nelimitate, valabile timp de 2 luni, parte din acelasi Bonus Nelimitat. Detalii despre activarea bonusului sunt disponibile la https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/index.htm.In plus, abonamentele cu smartphone sau tableta din portofoliul Vodafone Romania, de la Smart 9 la RED 19, ofera acces gratuit la muzica romaneasca, in aplicatia Zonga powered by Vodafone,  timp de doi ani. Abonamentele RED 25, RED 39 si RED 59  permit, tot pe intreaga perioada contractuala, acces gratuit la Zonga Premium, ce ofera atat continut local, cat si international.

Zonga, primul serviciu romanesc care ofera un extins continut muzical, include acum peste 27 de milioane de melodii si pune la dispozitia utilizatorilor albumele a peste doua milioane de artisti romani si straini. Zonga a inregistrat o crestere a ratei de utilizare a aplicatiei pentru mobil de peste 20% in decembrie 2014, iar ascultarile pe mobil, in special pe smartphone-urile cu Android, au inregistrat o crestere 65%, la sfarsitul anului 2014.

Prin noua promotie, Samsung Galaxy Core Prime, unul dintre cele mai bine vandute smartphone-uri 4G, este disponibil exclusiv la Vodafone la pretul de 0 Euro, cu abonamentul RED 19, prin programul 4G Smart BuyBack. Si noul LG Leon 4G poate fi achizitionat la pretul de 0 Euro cu abonamentul Smart 15, pe doi ani, prin programul 4G Smart Buyback. Utilizatorii care doresc sa achizitioneze o tableta pot opta pentru pachetul promotional Samsung Galaxy Tab 4 10.1, cu avans 0 Euro, impreuna cu abonamentul Smart Net 10, pe doi ani, plus o rata lunara de 9 Euro.

Mai multe informatii privind portofoliul de abonamente Vodafone si oferta de telefoane sunt disponibile la https://www.vodafone.ro/shop/ .

Noua promotie este sustinuta de campania de comunicare sub sloganul “YouTube nelimitat pe smartphone si tableta”, parte integranta a platformei Romanii au initiativa » .

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 55 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 decembrie 2014, Vodafone avea 443 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 11 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar