transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-02-2014

Actualizari pentru aplicatia HTC FootballFeed, la timp pentru etapele UEFA Champions League si UEFA Europa League

Actualizari pentru aplicatia HTC FootballFeed, la timp pentru etapele UEFA Champions League si UEFA Europa League

Aplicaţia de Android HTC FootballFeed va primi o serie de actualizări înainte de începerea etapelor UEFA Champions League. Aplicaţia, ce oferă fanilor UEFA Champions League şi UEFA Europa League o experienţă mobilă unică, dispune acum de meniuri şi informaţii în mai multe limbi şi pagini mai prietenoase cu utilizatorii, devenind, astfel, partenerul perfect al oricărui fan.

Aplicaţia actualizată dispune acum de un Panou de start (Live Dashboard), ce oferă o vedere rapidă, în acelaşi loc, a informaţiilor despre toate meciurile în derulare, uşor de vizualizat. O nouă pagină a fost introdusă special pentru etapele UEFA Champions League şi UEFA Europa League, unde sunt afişate echipele rămase şi oponentele lor, dar şi scorurile la zi.

Aplicaţia va fi disponibilă în limbile estonă, daneză, norvegiană şi suedeză, mărind astfel numărul limbilor disponibile la 25.

Aplicaţia, lansată prima oară în noiembrie 2013, aduce cea mai bună experienţă de utilizator pentru un fan, oferind cele mai recente statistici de la UEFA.com în secunda în care sunt disponibile, într-un format personalizabil, cu un design elegant, bazat pe cel al foarte apreciatului ecran de pornire BlinkFeed.

Pentru breaking news despre echipe, actualizări în timp real cu informaţii despe meciuri sau analize post-joc, aplicaţia este locul ideal pentru a rămîne la curent cu cele mai recente evoluţii, permiţând fanilor, totodată, să adauge notificări pentru meciuri în aplicaţia de calendar, pentru a fi siguri că nu le vor pierde.

Aplicaţia HTC FootballFeed poate fi descărcată gratuit din Google Play store.Fondat în anul 1997, HTC Corp (HTC) este producătorul unei serii de dispozitive mobile premiate în repetate rânduri, dar și al unor telefoane care au marcat premiere pe plan mondial. Poziţionând utilizatorii în centrul atenției, HTC depășește barierele design-ului și tehnologiei pentru a crea experiențe personale inedite pentru utilizatorii din întreaga lume.

Portofoliul de produse HTC include smartphone-uri și tablete propulsate de HTC Sense, o interfață grafică prin care experiența de utilizare este îmbunătățită și simplificată. HTC este listată la Bursa de Valori Taiwan cu indicativul 2498.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Geetika
Good points all around. Truly apricepated.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar