transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-04-2024 4.6687 lei 4.9764 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-09-2016

Afacerile QuickMobile au crescut cu 75% in primul semestru din 2016

Afacerile QuickMobile au crescut cu 75% in primul semestru din 2016

Vânzările QuickMobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România, au crescut cu cca. 75% în primul semestru din acest an. Evolutia a fost sustinută, pe de o parte, de cererea tot mai mare pentru gadget-uri si telefoane premium, dar si de directiile principale de dezvoltare trasate de companie la începutul anului.

Astfel, cifra de afaceri a QuickMobile, la nivelul shop-ului online si magazinelor fizice, în primele sase luni din 2016, a depăsit 70 milioane de lei, în crestere cu 75% fată de aceeasi perioadă a anului precedent.

”În ultimii doi ani ne-am concentrat fie pe cifra de afaceri, fie pe cresterea profitului. Astfel, după ce în 2014 nivelul cifrei de afaceri a fost primordial pentru noi, anul trecut am pus accentul pe cresterea profitului, fiindcă suntem o companie românească privată si ne dezvoltăm organic, din resurse financiare proprii. În 2016, însă, ne-am îndreptat atentia, în egală măsură, atât către cresterea afacerilor, fiindcă vrem să depăsim rezultatele din 2014 pe acest segment, cât si către profit, tinta vizând un nivel mai mare cu cel putin 10% fată de 2015”, declară Tudor Tiboc, General Manager-ul QuickMobile.

Potrivit acestuia, în primul semestru al anului, românii au avut un apetit ridicat pentru dispozitivele wearable, mai ales pentru ceasurile inteligente, în ton cu tendinta de la nivel european. O altă categorie de produse care a sustinut evolutia din perioada analizată a fost cea a telefoanelor mobile, românii preferând, cu precădere, smartphone-urile premium.

În ambele cazuri, clientii au optat, preponderent, pentru device-urile recent lansate de producători renumiti pe plan international, precum Apple, Samsung sau Huawei.

”Românii, ca si ceilalti consumatori europeni, vor să aibă branduri premium, la scurt timp de la lansarea pe piată. Din acest motiv, vrem ca în 2016 să ne mărim portofoliul si cu alte branduri puternice la nivel international, pentru a sustine evolutia ascedentă a business-ului. Rezultatele din primele sase luni arată că principalele directii de dezvoltare trasate pentru acest an au avut efectul scontat, iar extinderea retelei de magazine în franciză va consolida pozitia QuickMobile de cel mai mare specialist în tehnologie din România”, completează General Manager-ul QuickMobile.

Pentru a obtine cresteri pe toate liniile, compania a initiat, în luna iunie, un plan amplu de extindere în franciză în mai multe orase mari din tară, precum Sibiu, Ploiesti, Pitesti, Oradea, Craiova si Târgu Mures. Acest program va fi continuat si anul viitor, planul vizând noi magazine în franciză si în Brasov, Arad, Alba Iulia, Bacău, Galati, Focsani, Piatra Neamt sau Buzău, dar si în Bucuresti.

După 10 ani de la înfiintare, QuickMobile a devenit cel mai mare specialist în tehnologie din România, datorită portofoliului extins si a disponibilitătii produselor în stoc.

QuickMobile.ro este unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi si accesorii din România, fiind completat de o retea de puncte de vânzare în cele mai mari centre comerciale din tară.

În 2015, compania s-a extins pe piata internatională prin lansarea magazinului online QuickMobileShop.com, care livrează în toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene. Odată cu extinderea business-ului pe plan international, QuickMobile a externalizat operatiunile de service (reparatie/înlocuire) către service-urile autorizate de producători, semnând contract cu unul dintre cele mai mari centre de receptie specializat în service si retur din Europa, respectiv Service-Return.com.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar