transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-02-2014

Air France permite utilizarea telefoanelor mobile, tabletelor si laptop-urilor pe toata durata zborului

Air France permite utilizarea telefoanelor mobile, tabletelor si laptop-urilor pe toata durata zborului

Incepand din luna Februarie 2014, pasagerii Air France au posibilitatea de a mentine deschise aparatele electronice la bordul aeronavelor pe toata durata zborului.

Aceasta decizie a companiei a venit pe fondul noilor reglementari ale Agentiei Europene pentru Siguranta Aeriana care dau unda verde folosirii telefoanelor mobile, tabletelor si laptop-urilor pe toata durata zborului, in Flight Mode, fara a afecta siguranta zborului. 

Decizia Agentiei Europene pentru Siguranta Aeriana reprezinta pentru Air France o facilitare a eforturilor companiei de a oferi clientilor sai cat mai multa autonomie in timpul zborului.

Air France pune la dispozitia pasagerilor sai un sistem bogat de entertainment, de care acestia pot profita din momentul imbarcarii si pana la aterizare. Peste 600 de ore disponibile cu cele mai noi filme, albume de muzica, jocuri, reviste si programe TV fac orele de zbor mult mai placute.

Intreg sistemul de entertainment de pe aeronavele intercontinentale se afla in plin proces de imbunatatire. Ecrane mai mari vor fi montate pana in anul 2016 pe toate clasele de zbor intercontinental si va fi folosita tehnologia de tip tableta, astfel incat pasagerii Air France sa profite la maximum de timpul petrecut la bord.

Siguranta pasagerilor ramane insa o prioritate pentru Air France, motiv pentru care noile reglementari raman sub incidenta indicatiilor si instructiunilor echipajului de zbor.

Air France, impreuna cu filiala sa regionala HOP!, opereaza 1.

500 de zboruri zilnice atat in Franţa, cat şi in restul Europei şi in intreaga lume. Flota sa cuprinde 374 de aeronave.

AIR FRANCE KLM este unul dintre cei mai mari jucatori in transportul aerian, la nivel mondial, şi lider de piata pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. In 2012, AIR FRANCE KLM a transportat peste 77 de milioane de pasageri şi peste 1,4 milioane de tone cargo. Flota companiei este formata din 573 aeronave, iar reţeaua acopera 243 de destinaţii din 103 ţari prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle (unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume) şi Amsterdam-Schiphol.

Air France şi KLM sunt companii membre ale alianţei globale SkyTeam care numara 19 membri şi care ofera pasagerilor din intreaga lume acces la o reţea globala de peste 15.500 de zboruri catre peste 1000 de destinaţii din 187 de tari. Programul de fidelitate al alianţei SkyTeam se numeşte Flying Blue şi este lider in Europa, cu peste 21 de milioane de membri. Companiile membre Flying Blue care au zboruri din Romania sunt Air France, KLM, Alitalia, Czech Airlines, TAROM şi Aeroflot.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar