transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-02-2014

Aplicatia foodpanda va fi disponibila pe telefoanele din gama Nokia Asha, Lumia si X

Aplicatia foodpanda va fi disponibila pe telefoanele din gama Nokia Asha, Lumia si X

În cadrul evenimentului Mobile World Congress, ce se desfăsoară la Barcelona, Nokia a anuntat că aplicatia globală pentru comenzi de mâncare foodpanda si brandul afiliat hellofood, sustinute de Rocket Internet, cel mai mare incubator de afaceri online din lume, vor fi în curând disponibile si pe dispozitivele din gama Nokia Asha, Lumia si X. Mai multi parteneri, precum Facebook, BBM, Twitter, LINE, Viber, Electronic Arts, Gameloft sau Rovio urmează să îsi lanseze, de asemenea, aplicatii pentru telefoanele Nokia din gama Asha, X si Lumia. Aplicatia foodpanda este disponibilă gratuit si pentru utilizatorii din România în Appstore si Google Play.

Nokia a lansat, de asemenea, noi modele de telefoane la preturi accesibile, inclusiv o nouă gamă de smartphone-uri dezvoltate pe platforma software Nokia X. Această lansare reafirmă pozitia de lider pe care Nokia o are în furnizarea de inovatie la un pret accesibil, prin intermediul gamei de telefoane Lumia.

„Pentru întreg portofoliul nostru de produse, foodpanda / hellofood oferă o modalitate convenabilă de a vizualiza meniuri si a comanda mâncare de la restaurante mari din toată lumea. Deja ne este foame când ne gândim la colaborarea cu foodpanda / hellofood, ce are ca scop extinderea utilizării aplicatiei lor în toate pietele aflate în crestere”, a declarat Bryan Biniak, Vicepresedinte si General Manager Nokia pentru dezvoltarea aplicatiilor.

„Este o onoare pentru noi să fim partenerii unui jucător de talie mondială cum este Nokia. Faptul că aplicatiile vor fi disponibile si pe telefoanele Nokia se integrează foarte bine în strategia noastră de a ne asigura că oamenii din toată lumea vor avea parte de confort, varietate si un serviciu excelent pentru clienti atunci când comandă mâncare prin intermediul foodpanda si hellofood”, a spus Ralf Wenzel, Global Managing Director foodpanda si hellofood.foodpanda si hellofood ajută restaurantele partenere să îsi crească vânzările, prin intermediul platformelor online si mobile, punându-le la dispozitie cele mai noi tehnologii si instrumente pentru analytics. Clientii îsi pot alege online felul de mâncare preferat, iar foodpanda / hellofood procesează comanda si o trimit către restaurant, care se ocupă apoi de livrare. foodpanda / hellofood are parteneriate cu peste 22.000 de restaurante la nivel mondial.

foodpanda.ro colaborează, în prezent, cu aproape 200 de restaurante din Bucuresti si Cluj-Napoca, fiind lider de piată pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mâncare din România.

Nokia este liderul mondial în domeniul comunicatiilor mobile, produsele Nokia făcând parte din viata de zi cu zi a oamenilor din întreaga lume. În fiecare zi, peste 1,3 miliarde de oameni utilizează dispozitivele Nokia pentru a-si captura si împărtăsi experientele, pentru a accesa informatii, a se orienta sau pur si simplu pentru a interactiona. Inovatiile în tehnologie si design oferite de Nokia au făcut ca acest brand să fie unul dintre cele mai cunoscute din lume.

foodpanda, împreună cu brandul afiliat hellofood, este grupul lider al platformelor online de comenzi de mâncare, activ în 38 de tări. Compania le oferă restaurantelor posibilitatea de a deveni mai vizibile în mediul online si mobil, punându-le la dispozitie tehnologii aflate în permanetă evolutie. Pentru consumatori, grupul foodpanda/hellofood oferă un mediu online cu un larg spectru gastronomic, din care clientii pot alege utilizând atât platforma online, cât si aplicatia mobilă foodpanda.

foodpanda/hellofood operează în Singapore, India, Indonezia, Malaezia, Pakistan, Taiwan, Thailanda, Vietnam, Bangladesh, Ghana, Coasta de Fildes, Kenya, Rwanda, Maroc, Senegal, Nigeria, Uganda, Tanzania, Arabia Saudită, Iordania, Rusia, Argentina, Brazilia, Chile, Columbia, Mexic, Peru, Ungaria, Venezuela, Polonia, Ucraina, România, Bulgaria, Croatia, Slovacia, Cehia, Azerbaidjan si Kazahstan.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar