transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-10-2014

Aplicatia My Network de la Orange selecteaza pentru utilizatori cea mai rapida viteza disponibila

Aplicatia My Network de la Orange selecteaza pentru utilizatori cea mai rapida viteza disponibila

Clientii care utilizează telefoane cu sistem de operare Android pot descărca aplicatia My Network. Cu ajutorul ei, acestia pot naviga la cea mai bună viteză de internet disponibilă accesând reteaua mobilă Orange la tehnologii 4G+, 4G, 3G+ sau 3G, retelele Orange Wi-Fi disponibile sau alte retele Wi-Fi preferate.

Cu My Network utilizatorii pot alege retelele Wi-Fi favorite la care să se conecteze automat când sunt în aria lor de acoperire, pot vedea retelele disponibile în zona în care se află si reteaua la care sunt conectati.

Tot prin intermediul aplicatiei My Network pot fi găsite cele mai apropiate hotspoturi Orange Wi-Fi si se pot primi notificări referitoare la retelele ce pot fi accesate când se află într-o zonă cu retele Wi-Fi preferate sau când se conectează la reteaua mobilă.

Aplicatia My Network este disponibilă tuturor utilizatorilor însă este optimizată pentru clientii Orange, care au acces la functii suplimentare, cum ar fi conectarea la retelele Orange Wi-Fi cu autentificare pe baza cartelei SIM, fără a mai introduce nume de utilizator si parolă sau control automat al interfetei Wi-Fi.

Aplicatia este gratuită si se poate instala pe orice smartphone cu sistem de operare Android 4.x si rezolutie minimă de 800x480 pixeli. Traficul efectuat pentru descărcarea acesteia din PlayStore este taxat conform planului tarifar existent.

”My Network reprezintă o continuare a proiectului Passpoint, noua tehnologie Wi-Fi implementată de Orange în premieră pe piata din România.

Aplicatia permite utilizatorilor să aleagă dacă vor să se conecteze cu prioritate la retele Wi-Fi sau la reteaua cu cea mai rapidă viteză disponibilă si să gestioneze automat interfata Wi-Fi, pentru optimizarea consumului bateriei. Astfel, aplicatia se asigură ca acestia beneficiază de cea mai bună experientă de utilizare a internetului mobil.” a declarat Mădălina Jiva, Convergence Proposition Manager Orange România.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar