transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-12-2013

Aplicatia Salvamont powered by Vodafone - mai multe informatii despre partiile de schi, notificari zilnice si continut special

Aplicatia Salvamont powered by Vodafone - mai multe informatii despre partiile de schi, notificari zilnice si continut special

Pasionatii sporturilor de iarna au acces de acum la mai multe informatii despre partiile de schi, notificari zilnice si continut special, direct pe telefonul mobil, prin aplicatia Salvamont powered by Vodafone.
 
Utilizatorii aplicatiei Salvamont primesc zilnic informatii actualizate despre 130 de partii din intreaga tara, ce includ: grosimea stratului de zapada, conditiile zilnice de schi, hartile muntilor si detalii despre fiecare partie. Astfel, acestia pot afla, direct prin telefonul mobil, si informatii despre lungimea partiilor, diferenta de nivel, gradul de dificultate, programul de functionare, mijloacele de transport disponibile pe partie, nocturna si tunurile de zapada artificiala.

Mai mult, cu sprijinul Jurnalului National, pasionatii de schi pot vedea, in direct, prin intermediul aplicatiei, imagini de pe partie. De asemenea, Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) furnizeaza, in aplicatie, informatii in timp real despre starea vremii si conditiile atmosferice.
In plus, pentru a putea alege din timp partiile de schi, clientii pot activa functia de notificari zilnice automate, tip “push”, prin care primesc informatii despre partiile preferate, in fiecare dimineata. Atat traficul de date realizat prin intermediul aplicatiei, cat si continutul, sunt gratuite pentru utilizatorii serviciilor Vodafone.

Aplicatia Salvamont a depasit 25.000 de descarcari, in primele 10 luni de la lansare, iar serviciul mobil are, lunar, 20.000 de vizitatori unici.

Aplicatia, compatibila cu smartphone-urile Android si iOS, va fi disponibila in curand si pentru terminalele Windows Phone.

Prin intermediul aplicatiei, echipele Salvamont pot localiza mai usor turistii care se aventureaza pe traseele montane. De asemenea clientii Vodafone pot apela, gratuit, numarul de telefon mobil 0Salvamont (0725.826.668).

Vodafone Romania este partener oficial al Asociatiei Montane a Salvatorilor Montani din Romania din 2004, parteneriat desfasurat sub umbrela programului „Parteneriat pentru viata”, program ce sustine proiecte pentru salvarea de vieti omenesti, aflate in situatii de urgenta. Prin intermediul acestuia, Vodafone sprijina serviciile nationale de urgenta SMURD, Salvamont si Salvamar.

Din 2004 si pana in prezent, Vodafone a sprijinit Asociatia Nationala a Salvatorilor Montani din Romania cu 290.000 Euro pentru asigurarea nevoilor echipelor Salvamont din toata tara: infiintarea si functionarea Dispeceratului National 0Salvamont (0725.826.668), servicii de telecomunicatii pentru echipele Salvamont din toata tara, achizitia echipamentelor speciale necesare salvamontistilor in interventiile de salvare pe munte, imbunatatirea semnalizarii traseelor montane, refacerea refugiilor montane, realizarea de materiale informative cu sfaturi pentru turisti pentru prevenirea accidentelor pe munte etc


In Romania sunt 53 de echipe Salvamont localizate in judetele Alba, Arges, Bihor, Bistrita, Brasov, Caras-Severin, Covasna, Cluj, Dambovita, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramures, Mures, Neamt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Valcea si Vrancea. Echipele Salvamont pot fi contactate pentru informatii si la numarul de telefon al Dispeceratului National Salvamont 0725.826.668 (0salvamont).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Radium
Salut Suca,Cum ai determinat viztea maxima? Ca is niste valori destul de apropiate de aia de la GS de fapt chiar mai mari ... aproape de DH. Esti sigur ca-s bune alea ?MArdale
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar