transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-09-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-12-2013

Aplicatiile mobile Vodafone au depasit 3.000.000 de descarcari, iar Seenow si Zonga powered by Vodafone sunt gratuite timp de 3 luni

Aplicatiile mobile Vodafone au depasit 3.000.000 de descarcari, iar Seenow si Zonga powered by Vodafone sunt gratuite timp de 3 luni

Aplicatiile pentru mobil dezvoltate si sustinute de Vodafone Romania au ajuns la peste 3.000.000 de descarcari, pe smartphone-urile si tabletele cu sistem de operare Android, iOS si Windows Phone. De astazi, aplicatiile care si-au dovedit utilitatea pentru clienti ofera si mai multe beneficii si functionalitati.

Astfel, special pentru toti utilizatorii Vodafone, noi si existenti, au acces promotional, gratuit, la sectiunea TV by Vodafone din Seenow si la continutul muzical extins din aplicatia Zonga. Mai mult, traficul este gratuit pentru utilizatorii Vodafone de smartphone-uri. Utilizatorii Seenow pot urmari 43 de canale TV de oriunde ar fi, prin intermediului aplicatiilor pentru smartphone-uri si tablete iOS, Android si Windows 8. Zonga este primul serviciu romanesc care ofera acces la un extins continut muzical, cu peste 20 de milioane de melodii ale artistilor romani si straini incluse.

In plus, in premiera pentru piata romaneasca, aplicatia Transport Urban ofera informatii in timp real despre circulatia vehiculelor de transport in comun din Ploiesti. Astfel, utilizatorii pot vedea, in versiunea beta a serviciului, in cat timp ajung in statie autobuzele si tramvaiele din Ploiesti, precum si durata traseului.

In curand, functionalitatea va fi extinsa si in alte orase.

Mai mult, prin aplicatia SMS Parking, utilizatorii smartphone-urilor cu sistem de operare Android isi pot plati de acum parcarea direct prin smartphone si in Cluj-Napoca. Lista oraselor in care serviciul este disponibil ajunge astfel la 11, alaturi de Arad, Bacau, Baia-Mare, Bistrita, Brasov, Oradea, Satu-Mare, Sighisoara, Targu Mures si Timisoara.

Star Taxi, aplicatie ce si-a dovedit deja utilitatea in randul publicului din Capitala, permite utilizatorilor sa comande taxiuri si in Brasov, Cluj-Napoca, Timisoara si Constanta, direct din aplicatie, fara a mai fi nevoie sa apeleze telefonic un dispecer al unei companii. Mai mult, aplicatia este disponibila, in premiera, si peste granita, in Chisinau.

Prin aplicatia SapteSeri, in sectiunea speciala Vodafone, utilizatorii au acces la reduceri substantiale la restaurant, cafenele, zone de divertisment si cazare. Voucher-ele din aplicatie sunt valabile, pentru inceput, in Bucuresti, Brasov, Iasi, Cluj-Napoca si Craiova.

Si aplicatia de stocare a fisierelor Vodafone Cloud ofera, de acum, posibilitatea de rulare a continutului direct din Cloud, fara a transfera fisierele intr-un terminal. Astfel, de exemplu, utilizatorii isi pot asculta muzica fara a mai face download suplimentar, optimizand traficul de date.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar