transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-01-2016

Beneficii pe viata pentru utilizatorii care isi porteaza numarul la cartela Telekom

Beneficii pe viata pentru utilizatorii care isi porteaza numarul la cartela Telekom

Până pe 14 ianuarie 2016, utilizatorii din alte retele care îsi portează numărul în reteaua Telekom Romania si optează pentru cartelele preplătite o pot face gratuit, fără taxă de portare, si beneficiază de bonus de portare acordat pe viată, pe lângă oferta de sărbători de la Telekom.

Astfel, activând la portare optiunea Extra Date M pentru 5,95 euro, utilizatorii Telekom vor beneficia de minute si SMS-uri nationale nelimitate, minute internationale nelimitate către retelele fixe, 200 de minute internationale către retelele mobile si 2,5GB trafic de date national la viteze 4G.

Activând extraoptiunile Extra L si Extra XL, clientii Telekom primesc mai mult trafic de date si minute internationale către retelele mobile. Optiunea Extra L oferă, pentru 6,95 euro, minute si SMS-uri nationale nelimitate, minute internationale nelimitate către retelele fixe, 250 de minute internationale către retelele mobile si 3GB trafic de date national la viteze 4G. Utilizatorii care aleg optiunea Extra XL pentru 7,95 euro beneficiază de minute si SMS-uri nationale nelimitate, minute internationale nelimitate către retelele fixe, 300 de minute internationale către retelele mobile si 3,5GB trafic de date national la viteze 4G.

Utilizatorii care aleg extraoptiunea Extra S beneficiază de o combinatie unică de beneficii, la  4,95 euro. Acestia primesc minute si SMS-uri nelimitate în retelele Telekom Romania, 500 minute si SMS-uri nationale sau minute internationale către retelele fixe, 100 de minute internationale către retelele mobile si 1,5GB trafic de date national.

Bonusurile de portare se alocă automat si sunt incluse direct în beneficiile optiunilor. Beneficiile de portare sunt acordate pe viată, la fiecare activare/ reactivare a optiunilor eligibile din portofoliul Telekom: Extra S, Extra Date M, Extra Voce M, Extra L, Extra XL.Mai mult, toti utilizatorii de cartele preplătite Telekom au posibilitatea de a comunica nelimitat chiar si atunci când nu au credit disponibil sau o extraoptiune activă pe cont: în orice retea prin intermediul aplicatiei WhatsApp si în reteaua Telekom Romania prin SMS, MMS si aplicatia Joyn by Telekom.

De asemenea, bonusul GigaWeekend oferă utilizatorilor de cartele preplătite Telekom 1GB trafic de date, gratuit, în fiecare weekend, până la sfârsitul anului 2015. Bonusul poate fi activat în intervalul sâmbătă, ora 00:01 - duminică, ora 23:59, trimitând în fiecare weekend un SMS la numărul 888 sau din MyAccount.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
In 2016,proiect de talie mondiala! Nu este necesara niciun fel de experienta,decat cunostinte minime de computer! Oferim curs de instruire gratuit si complet,de la zero,pe computer,! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si corectitudine. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect ”Info” la adresa de email:florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar