transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-02-2014

Bitdefender - primul loc in testele de performanta si protectie ale AV-TEST

Bitdefender - primul loc in testele de performanta si protectie ale AV-TEST

Bitdefender si-a reconfirmat statutul de lider al industriei dupa obtinerea premiilor pentru cea mai buna protectie si cea mai buna performanta, in urma rezultatelor obtinute la testarile de pe intreg parcursul anului 2013, realizate de institutul independent german AV-TEST.

In evaluarile la care au fost supuse solutiile destinate consumatorilor individuali, Bitdefender a obtinut scor maxim la protectia utilizatorilor impotriva virusilor si a atacurilor zero-day si a fost produsul cu cel mai redus impact asupra performantei sistemului.

“Dupa inca un an de teste, Bitdefender dovedeste din nou ca este mai bun decat alte solutii antivirus de top in pastrarea dispozitivelor departe de infectii. Dupa evaluari riguroase, Bitdefender s-a dovedit extrem de performant si mai discret ca niciodata – toate acestea cu un impact minim asupra performantei PC-ului’’, a declarat Andreas Marx, CEO AV-TEST.

Premiile AV-TEST Best Protection 2013 si Best Performance 2013 vin la cateva luni dupa ce Bitdefender a lansat cea mai recenta generatie de produse. Inovatiile incluse in acestea cuprind noua tehnologie Photon™, ce se adapteaza perfect fiecarui computer pentru o scanare rapida, un timp mai bun de pornire si o interactiune usoara cu aplicatiile.

“Un mix perfect intre protectia solida si performanta fara cusur este scopul cel mai inalt al industriei moderne de antivirus, iar noi am ajuns mai aproape de aceasta performanta decat orice alt jucator din piata. Echipa noastra este pe deplin constienta ca doar dedicarea si ingeniozitatea ne pot mentine in fruntea plutonului, asa ca vom fi in mod constant in cautare de idei mai mari si mai frumoase in lunile si anii ce vor urma’’, a declarat Viorel Canja, Seful Laboratoarelor Antimalware si Antispam din Bitdefender.

Recent, Bitdefender a obtinut si premiul pentru protectie proactiva acordat de AV-Comparatives, un alt institut major independent de testare, distinctia intarind pozitia de lider global in detectarea amenintarilor necunoscute pe care Bitdefender o detine.Bitdefender este producatorul uneia dintre cele mai performante si eficiente game de solutii de securitate informatica atestate pe plan international. Inca din anul 2001, compania este unul dintre liderii industriei de securitate. In fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejeaza datele digitale ale aprox. 500 milioane de utilizatori individuali si companii din intreaga lume.


Recent, Bitdefender a primit doua distinctii foarte importante in industria de securitate: “Editor’s Choice” acordat de PC Mag pentru Bitdefender Antivirus Plus 2013, respectiv “GoldAward” de la TopTenREVIEWS, care a plasat produsul romanesc pe locul intai in urma testelor efectuate pe 25 de produse de securitate. De asemenea, tehnologiile antivirus Bitdefender s-au clasat pe primul loc in urma testelor specializate realizate de organisme independente de profil, printre care AV Test si AV-Comparatives.

AV-TEST GmbH este un furnizor independent de servicii in domeniul securitatii IT si al cercetarii antivirus, cu focus pe detectia si analiza celor mai recente amenintari informatice si utilizarea lor in testarile comparative ale produselor de securitate.

Rezultatele institutului AV-TEST ofera o baza exclusiva de informatii ce ajuta vendorii sa-si optimizeze produsele, revistele specializate sa publice date actuale despre cercetarile in domeniu si utilizatorii individuali in alegerea celor mai bune produse.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar