transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-11-2014

Black Friday 2015 la Telekom Romania pe telekom.ro, germanos.ro si clickshop.ro

Black Friday 2015 la Telekom Romania pe telekom.ro, germanos.ro si clickshop.ro

Black Friday, unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului, aduce oferte avantajoase în magazinele Telekom si ale partenerilor. Totodată, clientii sunt invitati să viziteze si website-urile telekom.ro, germanos.ro si clickshop.ro, unde pot găsi cele mai bune oferte la telefoane, accesorii si electrocasnice. Febra cumpărăturilor începe pe 21 noiembrie si aduce reduceri de până la 70%.

Telekom.ro oferă clientilor Telekom Romania Mobile Communications oportunitatea de a achizitiona cele mai avantajoase pachete la cel mai bun raport calitate – pret. Beneficiile includ comunicare nelimitată, precum si o diversitate de telefoane, tablete si accesorii cu discount de până la 70%, disponibile în perioada 21 – 23 noiembrie.

Clientii Telekom Romania Communications care aleg să îsi achizitioneze un pachet 3P (televiziune, Internet si telefonie fixă) vor primi un voucher ce oferă reducere pentru achizitionarea unei tablete. Abonatii ce vor opta pentru o ofertă integrată (televiziune, Internet, telefonie fixă si mobilă) vor beneficia de un voucher pentru achizitionarea unui televizor. Oferta este valabilă în magazinele proprii Telekom si ale partenerilor sau accesând Telekom.ro.Mai mult, Black Friday este cea mai bună ocazie pentru clienti de a-si înlocui dispozitivele si electrocasnicele cu unele noi, la un pret avantajos. Peste 400 de accesorii pentru telefoane mobile, tablete, laptopuri, camere foto, televizoare sau diferite electrocasnice sunt disponibile pe Germanos.ro si Clickshop.ro cu reduceri de până la 70%. Fiecare comandă efectuată pe website-urile mai sus mentionate va fi însotită de o Cartelă Telekom.

Ofertele complete sunt disponibile începând cu 21 noiembrie pe www.telekom.ro, www.germanos.ro si www.clickshop.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar