transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-04-2014

Canon XF205 si Canon XF200, doua noi camere video profesionale compacte

Canon XF205 si Canon XF200, doua noi camere video profesionale compacte

Canon extinde gama de camere video profesionale odată cu lansarea modelelor XF205 si XF200 – un duo compact de camere video dotate cu caracteristici si functionalităti profesionale, capabile să captureze imagini de înaltă calitate, fiind destinate unei game largi de operatori video.  

Concepute după modelul celor două camere video Canon de foarte mare succes - XF105 si XF100 - noile modele au fost optimizate în urma sugestiilor venite din partea operatorilor profesionisti din multiple domenii de activitate. XF205 si XF200 extind gama XF de la Canon si oferă mai multă versatilitate filmărilor, având un sistem video HD mai puternic, numeroase moduri de înregistrare, conectivitate wireless si un design intuitiv pentru control îmbunătătit – oferind în acest fel mai multă libertate de filmare, precum si vizualizarea si distribuirea înregistrărilor în timpul proiectelor de lucru. 

Noile camere au fost create pentru a permite utilizatorilor să realizeze mai mult cu o cameră video compactă. Combinând calitatea extraordinară a imaginii si functionalitătile profesionale, cele două camere video oferă operatorilor sansa de a face un pas înainte.  

Ambele modele functionează cu sistem video HD Canon si includ îmbunătătiri semnificative. Fiecare cameră dispune de un obiectiv video HD Canon (26.8 mm) cu zoom optic dublat (până la 20x), alături de cel mai nou senzor CMOS PRO si un procesor puternic DIGIC DV4. Datorită codecului MPEG 4:2:2 de 50 Mb/s, înregistrările video pot fi transmise în direct, având sensibilitate ridicată si un interval dinamic larg, care asigură rezultate excelente chiar si în conditii de lumină scăzută.Optimizate pentru profesionisti, accesibile tuturor 
XF205 si XF200 au fost concepute ca urmare a numărului crescut de solicitări venite din partea operatorilor video – oferind ocazia de a filma pentru mai multe platforme în acelasi timp. Gama de optiuni de filmare asigură flexibilitate în ceea ce priveste înregistrarea concomitentă a fisierelor MXF pe carduri de memorie CF si a fisierelor MP4 pe carduri SD, la rezolutie HD sau mai mică – optiuni ideale în realizarea înregistrărilor video pentru transmisiuni în direct si platforme online.

Design-ul îmbunătătit asigură o operare mult mai intuitivă. Punctul de prindere rotativ asigură control sporit si mai multă stabilitate camerei, reducând la minim efectele de distorsiune la înregistrare si oferind confortul necesar pentru sesiunile prelungite de filmare. Cele trei inele de zoom, focus si iris prevăd configurări familiare operatorilor video experimentati, pentru a acorda un răspuns mult mai rapid în medii de filmare dinamice.

Îmbunătătiri semnificative au fost aduse si în ceea ce priveste încadrarea si  monitorizarea capturilor. Având integrat un vizor electronic cu o rezolutie de 1,23 milioane de pixeli, facilitează determinarea cu mai multă precizie a punctului de focus. Versiunea updatată a ecranului OLED (3,5 inch) oferă contrast mărit si culori mai accentuate, precum si timpi de răspuns dinamici. Astfel, camerele video sunt mai usor de folosit, în special în conditii de lumină strălucitoare. 

Modelele XF205 si XF200 de la Canon sunt instrumente ideale chiar si pentru operatorii mai putin experimentati. Pe lângă controlul si precizia impuse de utilizatorii profesionisti, design-ul îmbunătătit si dispunerea intuitivă a comenzilor, camerele video permit actionarea automată, precum si o serie de functii asistate, cum ar fi tehnologia de Detectare a fetei, pentru a oferi utilizatorilor amatori sansa unor înregistrări admirabile.

Semnal audio profesional si conectivitate
Îmbunătătirile audio capturează si redau sunete la calitate profesională în transmisiunile video. Ambele modele înregistrează în format linear PCM în 4 canale, prin intermediul celor două terminale XLR integrate, având optiunea de a conecta un microfon extern profesional. În plus, având microfoane integrate si o iesire jack de 3.5 mm, noile camere video oferă o paletă generoasă de optiuni audio.

Fiecare model dispune de conectivitate Wi-Fi si Ethernet LAN, permitând conexiuni directe sau wireless pentru smartphone-uri, tablete si laptop-uri. Conectivitatea wireless oferă libertate în controlul de la distantă, precum si vizualizarea înregistrărilor tot de la distantă sau transferul fisierelor prin FTP, fără a necesita un software suplimentar. Mai mult, functia nouă CameraAccess permite flux de streaming către alte dispozitive pentru fisiere proxy la calitate scăzută prin Wi-Fi, pentru a spori viteza de partajare si transfer a înregistrărilor video si stirilor de ultimă oră. 
În plus, modelul XF205 extinde paleta de optiuni de conectivitate prin includerea selectiilor de 3G-SDI/HD-SDI, a terminalelor Timecode si Genlock pentru integrarea usoară în filmările cu mai multe camere sau cu alte echipamente de transmisiune. 

Kieran Magee, Director of Professional Marketing, Canon Europe, declară: Noile modele XF205 si XF200 reprezintă un pas firesc în evolutia gamei Canon XF, acestea asigurând functionalităti îmbunătătite si o calitate mai bună a înregistrărilor atât video, cât si audio. Istoric vorbind, versatilitatea gamei noastre Canon XF a fost îmbrătisată de o multitudine de utilizatori iar noile facilităti adăugate oferă clientilor nu doar mai multe alternative, dar mai ales libertatea creativă a camerelor video compacte.  

Noile modele de camere video Canon XF205 si XF200 vor fi disponibile pe piata europeană începând cu mijlocul lunii iulie 2014 si vor fi prezentate publicului la târgul NAB 2014.

Canon Europe este subsidiară regională pentru Canon Inc., reprezentată în 116 tări si având peste 16.000 de angajati în Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA).

Fondată în anul 1937 si având ca principală tintă crearea celei mai bune camere foto pentru consumatori, pasiunea Canon pentru puterea imaginii acoperă mai multe segmente de piată, la ora actuală, Canon fiind liderul mondial în solutii de imagine pentru business si larg consum. Solutiile oferite includ produse precum camere foto digitale, camere SLR, obiective foto si masini portabile de scanare cu raze X, imprimante de productie si pentru birou, toate beneficiind de o gamă de servicii cu valoare adăugată.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz matz
XjsRYq Thank you ever so for you article post. Want more.
matzcrorkz
gEg10N Appreciate you sharing, great blog article.Thanks Again. Awesome.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar