transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-01-2014

CEO-ul Intel a prezentat produse si noutati la International Consumer Electronics Show

CEO-ul Intel a prezentat produse si noutati la International Consumer Electronics Show

CEO-ul Intel Corporation Brian Krzanich a prezentat mai multe produse, initiative si relatii strategice care au drept scop accelerarea inovatiei pentru o gamă largă de dispozitive, de la cele mobile la cele purtabile, precum si în rândul dezvoltatorilor. Krzanich a făcut aceste anunturi în cadrul discursului său de la International Consumer Electronics Show, târg care are loc în această săptămână la Las Vegas.
 
În cadrul discursului, Krzanich a discutat despre cum computingul se schimbă si cum este foarte important ca securitatea să fie inclusă în toate dispozitivele. Lumea intră într-o epocă a computingului integrat definit nu doar de dispozitiv, ci si de integrarea tehnologiei în vietile oamenilor pentru a le oferi o nouă utilitate si valoare. CEO-ul Intel a prezentat mai multe tehnologii pe care Intel le va lansa în acest an. Spre exemplu, compania va lansa tehnologia  Intel RealSense, care aduce functii intuitive dispozitivelor.
 
CEO-ul Intel a discutat si despre două teme importante care umbresc industria de electronice: securitatea datelor si a dispozitivelor si conflictul legat de resursele minerale din Republica Democrată Congo. El a declarat că mineralele folosite la producerea microprocesoarelor Intel nu sunt din zone de conflict, conform verificărilor directe si a auditurilor făcute de organizatii independente.
 
"În urmă cu doi ani le-am spus colegilor că avem nevoie de un angajament puternic pentru a arăta că metalele folosite la microprocesoarele noaste nu sunt din zone de conflict", a declarat Krzanich.

"Am simtit obligatia de a implementa schimbări în lantul de distributie pentru a ne asigura că business-ul nostru nu finantează atrocitătile umane din Republica Democrată Congo. Desi acest lucru este stabilit, este doar începutul. Vom continua să rezolvăm situatiile imediat ce vor fi identificate", a adăugat el.
 
Dispozitive purtabile cu Intel Inside

Krzanich a declarat că Intel continuă să dezvolte o serie de produse si initiative, cu scopul de a accelera inovatia în rândul dispozitivelor purtabile. Abordarea Intel fată de viitoarea evolutie a computingului este de a crea designuri de referintă ale dispozitivelor si platforme pentru a-i ajuta pe utilizatori să dezvolte produse purtabile, potrivit lui.
 
CEO-ul Intel a prezentat mai multe dispozitive purtabile de referintă, printre care căsti care oferă informatii biometrice si de fitness, un headset inteligent cu care utilizatorul poate interactiona si poate fi integrat cu tehnologiile de asistentă personală deja existente, pentru experiente mai intuitive, dar si un încărcător wireless cu un design special.
 
CEO-ul Intel a anuntat colaborări cu Barneys New York, Consiliul Designerilor de Modă din America si Opening Ceremony pentru a explora si aduce pe piată tehnologie purtabilă inteligentă si pentru a întări dialogul si cooperarea dintre modă si tehnologie. Krzanich a lansat campania 'Make it Wearable', initiativă globală care are drept scop accelerarea creativitătii si a inovatiei în rândul tehnologiei. Initiativa se adresează celor mai creative si inteligente minti pentru a gândi modul de extindere a dispozitivelor purtabile si a computingului omniprezent, precum utilizarea, greutatea, forma, autonomia si securitatea.
 
Pe lângă dezvoltarea unor designuri de referintă pentru tehnologia purtabilă, Intel va oferi mai multe platforme accesibile de dezvoltare. Acestea îi pot ajuta pe utilizatorii individuali si companiile mici să dezvolte dispozitive purtabile conectate la Internet sau alte produse.
 
Pentru acest lucru, Krzanich a anuntat Intel Edison, un nou computer bazat pe tehnologia Intel Quark încorporat într-un dispozitiv de tip card SD, cu capabilităti wireless si suport pentru o multitudine de  sisteme de operare. De la prototip la productie, Intel Edison va permite inovatii rapide si dezvoltare de produs pentru multi inventatori, antreprenori si designeri de produs atunci când va fi disponibil în vară.
 
"Dispozitivele purtabile nu sunt în prezent atât de populare deoarece nu rezolvă probleme importante si nu sunt încă integrate în stilul nostru de viată", a declarat Krzanich. "Suntem concentrati pe această directie. Suntem de părere că dacă un lucru se conectează si calculează, atunci o face cel mai bine cu Intel Inside", a mai spus reprezentantul Intel.
 
Cresterea securitătii datelor si dispozitivelor
Krzanich a discutat pentru prima dată despre brandul Intel Security, care va integra produsele si serviciile Intel din domeniul securitătii, si a vorbit despre tranzitia produselor McAfee către brandul Intel Security.
 
"Cresterea securitătii în domeniul digital se măreste pe măsură ce aplicatiile si dispozitivele mobile devin o parte din ce în ce mai importantă din viata noastră, a declarat Krzanich. "Scopul Intel este acela de a intensifica eforturile pentru cresterea securitătii în spatiul digital si de a proteja informatiile private de pe dispozitivele mobile si purtabile”, a adăugat el.
 
Krzanich a anuntat planurile Intel de a pune la dispozitia utilizatorilor gratuit părti ale solutiilor de securitate McAfee pentru dispozitive mobile. Aceste solutii de protectie ale datelor si dispozitivelor protejează în prezent cele mai cunoscute produse, incluzând iPhone de la Apple, Apple iPad si dispozitivele cu Android. Mai multe detalii vor fi anuntate în lunile următoare.
 
Având în vedere că programele de tip "bring-your-own-device" au crescut în popularitate, multe companii au limitat folosirea dispozitivelor bazate pe Android care nu erau compatibile cu sistemele lor de securitate. De aceea, pentru ca dispozitivele mobile Intel cu Android să fie compatibile cu cele mai multe standarde de securitate folosite atât acasă cât si la birou, Intel Security va oferi în acest an tehnologia Intel Device Protection.
 
Republica Democrată Congo a fost implicată într-un conflict regional pe parcursul mai multor ani. Conform unui raport al Consiliului de Securitate al Natiunilor Unite, o sursă de declansare a violentelor grupărilor armate constă în comertul cu produse minerale din Republica Democrată Congo. O parte dintre aceste resurse din zone de conflict se regăsesc în multe produse, incluzând dispozitivele electronice.
 
Intel a implementat în cadrul sistemului său de aprovizionare o procedură pentru a evita ca sursele sale – topitoriile care furnizează componentele pentru microprocesoare si produsele din fabricile Intel – să nu finanteze conflictul existent în Republica Democrată Congo. Krzanich a invitat toate companiile producătoare de dispozitive electronice să sprijine Intel în această directie.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar