transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-02-2024 4.6073 lei 4.9759 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-11-2015

Clientii de internet UPC au acces la viteza de 500 Mbps acum, si prin Wi-Fi, odata cu lansarea noului modem

Clientii de internet UPC au acces la viteza de 500 Mbps acum, si prin Wi-Fi, odata cu lansarea noului modem

UPC România, companie membră Liberty Global, cea mai mare companie internationala de cablu, anuntă lansarea noului modem, care asigura conexiune stabila, un design modern si este oferit impreuna cu Internet Fiber Power 500, disponibil acum la nivel national in aria de acoperire UPC.

"Studiile noastre ne arata ca jumatate dintre utilizatori se asteapta ca viteza internetului prin Wi-Fi sa fie aceeasi cu cea oferită de internetul prin cablu si de asemenea considera că viteza internetului rămâne aceeasi indiferent câte persoane sunt conectate în acelasi timp. La nivelul pietei se remarcă o nevoie ridicată de conectivitate prin Wi-Fi pentru internetul de acasa – utilizarea Wi-Fi a crescut semnificativ in ultimii doi ani: 83% dintre clientii de Internet folosesc acasa conexiuni prin Wi-Fi (de la 69% in 2013). Totodată, a crescut si numărul de dispozitive conectate la internet, utilizatorii detinând, în medie, 3,6 echipamente prin care accesează internetul acasă", spun oficialii UPC.

"Mobilitatea în si in afara casei este una din prioritătile UPC România. În acest moment, 67% dintre clientii de internet au Wi-Fi de la UPC. in 2014 am lansat UPC Wi-Free, asigurând astfel clientilor de internet acces gratuit si nelimitat la web in afara casei, iar in prezent, la un an de la lansare, peste 62.000 din clientii de internet ai companiei sunt deja utilizatori ai serviciului, acestia având acces la peste 300.000 de hotspot-uri din tară si milioane de hotspot-uri în străinătate.

Prin lansarea noului modem, aducem clientilor cea mai buna experienta Wi-Fi in oriunde in casa si viteze de pâna la 500 Mbps chiar si prin Wi-Fi", adauga reprezentantii UPC.

“Clientii vor să fie conectati oriunde, oricând, pe orice dispozitiv, isi doresc conectivitate Wi-Fi atât in interiorul cât si in afara casei, iar UPC inovează în permanentă pentru a le oferi clientilor servicii care răspund nevoilor actuale de conectivitate si divertisment. Functionalitatile noului modem ne permit sa maximizam impactul retelei noastre, sustinând viteze de download de pâna la 1 Gbps”, declară Bogdan Bucurei, Director Marketing UPC România.

Lansarea modemului de ultima generatie marcheaza si o premiera la nivelul Liberty Global: introducerea unui produs universal de internet care va fi disponibil, in urmatoarele luni, in toate tarile europene ale grupului. Clientii UPC România sunt primii care se bucura de noul modem, ce utilizeaza cel mai nou standard de conectare prin Wi-Fi, “ac” si asigura accesul la cele mai mari viteze prin Wi-Fi si trafic stabil pentru fiecare device conectat.

Noul modem – dezvoltat de Liberty Global in parteneriat cu producatorii Arris si Compal – ofera o serie de functionalitati capabile sa asigure clientilor un serviciu Wi-Fi de ultima generatie: distributie inteligenta a semnalului Wi-Fi intre multiple device-uri conectate si o interfata intuitiva care permite clientilor sa-si personalizeze serviciul Wi-Fi rapid si simplu. 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Faci bani de acasa! Internetul este o inventie minunata! Pe internet gasesti acum acest curs online care te invata pas cu pas, cu multe explicatii, cum faci bani de acasa! Cursul este GRATUIT si te invata cu multe indicatii foarte simple si clare cum faci bani de acasa! Vrei si tu cu seriozitate sa inveti ceva nou si de viitor? Cere imediat informatii mai multe la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar